Sayfa 210/216 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon
Arama sonucu : 1721 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

1.  Alıntı Originally Posted by zmoglu Yazıyı Oku
    Sayın Paslı çivi teşekkür ederim. Benim konunun gelişimi ile ilgili pek bir durumum olmuyor. Sizlerin paylaşımı ile bilgileniyorum. Kolay gelsin , iyi pazarlar.

Benim konunun gelişimi ile ilgili pek bir durumum olmuyor.

Lütfen biraz açar mısınız hisseniz mi yok? Geçmişte sizin var olduğununu biliyorum
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Allah yardım etsin herhalde bı 27 yılda bunlar bekler
    HİÇ CANINIZI SIKMAYIN 27 YIL GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇER tecrübe konuşuyor

Zorlunun gökdelen projesine veto... Konak yazı yazdı, Büyükşehir ruhsatı iptal etti!
    Konak Belediyesi, Zorlu Holdingi tarafından Çankayaya yapılacak gökdelen projesinin iki yıldır başlanmadığı gerekçesiyle ruhsatının iptal edilmesi gerektiğini Büyükşehir Belediyesine gönderdi. Büyükşehir de projenin ruhsatı iptal etti.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Zorlu derken bizle alakası yokkk

https://m.egepostasi.com/default.asp...news_id=352506

4. Maşallah bu kadar katılım var

Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (1 üye ve 25 ziyaretçi)

Herhalde silivri'ye gideriz diye hiç kimse yazmak istemiyor

paslı çivi

5. Egyo ile ilgili gelişmelerden pek haberim olmuyor. Buradan ve Ege basınından duyuyorum demek istedim. Çok miktarda hissem var ve heyecanla sonuç bekliyorum tabii. Mazhar ve Eplas tan zamansız ayrıldım. Buradan telafi ederim inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by zmoglu Yazıyı Oku
    Egyo ile ilgili gelişmelerden pek haberim olmuyor. Buradan ve Ege basınından duyuyorum demek istedim. Çok miktarda hissem var ve heyecanla sonuç bekliyorum tabii. Mazhar ve Eplas tan zamansız ayrıldım. Buradan telafi ederim inşallah.
    Ok üstad hayırlısı bol kazançlar.

7. Saat gibi işliyor

Yıllardır işgalci konumundaki Lunapark kaldırılıyor... Kent merkezine dev yeşil alan geliyor
    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ın içinde işgalci durumunda bulunan Lunapark’ın tahliye işlemlerine başladı. Tahliyenin tamamlanmasının ardından alan, botanik bahçesi ve yeşil alan yapılarak İzmirlilerin kullanımına sunulacak

8. Isparta üzüm pazarında 186 metrekare dükkan 58 milyona satışa çıkartılmış buradan pay biçin Isparta ni're Basmane çukuru Nire

Sayfa 210/216 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •