Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Allah yardım etsin herhalde bı 27 yılda bunlar bekler
HİÇ CANINIZI SIKMAYIN 27 YIL GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇERtecrübe konuşuyor
Zorlunun gökdelen projesine veto... Konak yazı yazdı, Büyükşehir ruhsatı iptal etti!
Konak Belediyesi, Zorlu Holdingi tarafından Çankayaya yapılacak gökdelen projesinin iki yıldır başlanmadığı gerekçesiyle ruhsatının iptal edilmesi gerektiğini Büyükşehir Belediyesine gönderdi. Büyükşehir de projenin ruhsatı iptal etti.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Zorlu derken bizle alakası yokkk
https://m.egepostasi.com/default.asp...news_id=352506
Maşallah bu kadar katılım var
Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
Herhalde silivri'ye gideriz diye hiç kimse yazmak istemiyor
paslı çivi
Egyo ile ilgili gelişmelerden pek haberim olmuyor. Buradan ve Ege basınından duyuyorum demek istedim. Çok miktarda hissem var ve heyecanla sonuç bekliyorum tabii. Mazhar ve Eplas tan zamansız ayrıldım. Buradan telafi ederim inşallah.
Saat gibi işliyor
Yıllardır işgalci konumundaki Lunapark kaldırılıyor... Kent merkezine dev yeşil alan geliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ın içinde işgalci durumunda bulunan Lunapark’ın tahliye işlemlerine başladı. Tahliyenin tamamlanmasının ardından alan, botanik bahçesi ve yeşil alan yapılarak İzmirlilerin kullanımına sunulacak
Isparta üzüm pazarında 186 metrekare dükkan 58 milyona satışa çıkartılmış buradan pay biçin Isparta ni're Basmane çukuru Nire![]()
Yer İmleri