Sayfa 211/1013 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bulgaristandaki Türk partisi olan HÖH'nun kurucusu Ahmet Doğanı'ı Türkiye'ye sokmayan kim.?

okumazsan, bilmezsen akp mağdur, adamların milletvekillerini Türkiye'ye sokmayan merkel mi..?

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yok oydu, buydu..şu hataydı..

Bu normaldi..seydi, saydı..vb...vb...

Dolarda sıkıntı başladığında..

Yabancı iyi biliyor..

Kimin en çok dolara ihtiyacı olduğunu..

Ha ben bilmiyorsam..

Normaldir; Yandım Allah..

''fear trade''...

Yakalanmamak lazım..
    Nasıl yani?
    Nerede yakalanmamak ???

3. Genişlemeden Sorumlu Hahn: Türkiye'ye bazı mali yardımlar durduruldu

2014-2020 yılları arasında Türkiye'ye verilecek yardımın 4 milyar 450 milyon euro olarak planlandığını, ancak bunun sadece 167 milyon 300 bin eurosunun ödendiğini kaydetti.
    Genişlemeden Sorumlu Üye Hahn, "genelde aday ülkelere verilen yardımlar ancak üyelik müzakareleri durdurulduğu takdirde askıya alınabilir" şeklinde konuştu.

Hahn: Türk bakanlarına AB çapında yasak getirilemez

http://www.dw.com/tr/geni%C5%9Flemed...ldu/a-37905931
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4. oh oh haftasonuda durmadılar doların altına odunu atıyorlar, bu kafayla ayhan başkanın dediği 6,69'a gelirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, Almanya'dan kara yoluyla Rotterdam'a gideceğinin açıklanmasının ardından Rotterdam Başkonsolosluğu Rezidansı önündeki yolu trafiğe kapattı.

Günün şarkısı...Anlayana...

Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Nasıl yani?
    Nerede yakalanmamak ???
    Çok mu kapalı olmuş, anlayamadım..Kastım dolar yurtdışına kaçarken, TL'de yakalanmak..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Evet faiz arttırmak bir yere kadar..ancak geçmişte yenilen hurmalar, pardon boşa yenen dolarlar yüzünden kırılgan ülkeler arasında başı çektiğimiz gerçeği hiç dilinizin ucuna gelmiyor değil mi?

O yüzden her korku trendi başladığında, kapıda bekleşenler hemen kendini dışarı atıyor..ne kadar moktan bir durumdayız..anlayana sivrisinek, saz vb. vb..

hollanda ile tırmandırılan mevzu bilinçli yapılan bir durum, mağduriyet oluşturmak ve meydanlarda gürleyebilmek için önemli. eski taktik, ama şark toplumlarında fazlasıyla karşılık buluyor. dolar konusunda pamuk ipliğine bağlı durumu kopartabilecek adımlar bunlar, ekonomik partnerleri alakasız ve normalde işi gücü devletin meseleleri olması gereken bakanlara havale ederek gerilim politikası izlemek ülkenin çıkarlarına tamamıyla aykırı. dışişileri bakanının uğraşacağı mesele kalmadı mı? birde dindar geçinirler ama devletin parasıyla siyasi propaganda yapmaya gidiyorlar, mesele devlet meselesi değil ki !

8.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    1$ ın 1$=1TL olması için Japonya'nın yaptığını yapmak lazım Japonlar emekli olanları bile sistem içinde çalışmasını sağlayan formülü bulan ilk ülke ve ardından Güney Kore bunu uyguladı sistem çok basitti devlet çalışırken 1 milyon Yen verdiği işçisine emekli olunca 2 katını verdi emekli olanı para ile ezdi böylece sistemin içinde tutarak 2. Dünya Savaşı'ndan süper güç olarak çıktı o vakit parayı berden buldu dersek tabiki para basarak bu işi çözmüş olmalı çoğu ülkede emekli maaşı çalışan maaşından yüksektir nedeni biraz bu diyelim senin 50 yıllık deneyimin olsun un değirmeni ustası ol değirmende sorunu 50-100 yeni çalışan çözemez ama 50 yıl çalışan gelir 10 dakikada çözer bu sistem bizde uygulanmadan ben 1$ ın 1TL olacağına inanmam 2,70-2,80 dip olur ve burdan hareketi 4,5 olur yukarıda yazdığım konunun özü aslında wealth of nations kitabında olabilir 2 kez hatta 3 kez okumuştum borsaya ilk başladığım yıllarda çoğumuz duygusal ve elimizdekine göre konuşuyoruz ben %40 dolarda olan biri olarak 2017 de 3,81 in görülmesini mümkün görmüyorum 2,70-2,80 mümkün parite yorumlarına katılıyorum kesinlikle katılıyorum. 1,03. 0,90 ,0,80 hatta Avrupa'nın dağlılması bile mümkün aynı akibet sterlinin başınafa gelebilir çok şey yazılabilşr ama deneyim tecrübe ve birikim para ile yer değiştiremez bu imkansız
    dolar mı 2017 de 3.81 görülmez.şimdi gördü zaten o fiyatı

Sayfa 211/1013 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •