Sayfa 211/661 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Lutfen muhatap olma.

O kişinin ağzından bunu duymak şaşırttı beni, insani anlamda bir ilerleme oluyor sanki! üslubunda da yumuşama var , eskisi kadar sert değil! Herşeyi ben bilirim! in yanlış olduğunu da anlamış sonunda, Artık insanlara hakaret ederek, kırarak, eleştirerek, itibarsızlaştırmaya çalışarak, bir kazanım elde edemeyeceğini kabullenmiş olmalı! Yazık burada o Platin Üye ye hakkını helal etmeyecek çok fazla kişi var!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Lutfen muhatap olma.

O kişinin ağzından bunu duymak şaşırttı beni, insani anlamda bir ilerleme oluyor sanki! üslubunda da yumuşama var , eskisi kadar sert değil! Herşeyi ben bilirim! in yanlış olduğunu da anlamış sonunda, Artık insanlara hakaret ederek, kırarak, eleştirerek, itibarsızlaştırmaya çalışarak, bir kazanım elde edemeyeceğini kabullenmiş olmalı! Yazık burada o Platin Üye ye hakkını helal etmeyecek çok fazla kişi var!
    Platin olsan ne olur, kriptonit olsan ne olur

Belirleyici olsun ve hak ediyormuyu sorgulatmak istedim!

İSCTR günlük,

4. (Yenileme) Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile Ankara'da görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan Hafize Gaye Erkan ile Ankara'da bugün bir araya geldi.

Bloomberg ve Reuters'ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Erkan'ı Merkez Bankası Başkanı olarak görevlendirmeyi planlıyor.

Reuters'a konuşan iki üst düzey kaynak Erkan'ın Şimek'ten sonra Erdoğan ile bir araya geleceğini belirtti.

Kaynaklardan biri, Erkan'ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun yerine geçmesi muhtemel "birkaç adaydan" biri olduğunu belirtti.

ABD'nin prestijli Harvard ve Princeton üniversitelerinden işletme ve finans dereceleri olan Erkan, küresel yatırım bankası Goldman Sachs'ta yaklaşık 9 yıl boyunca yönetici direktörlük yaptı, ardından First Republic Bank'in eş CEO'su ve sonra finansal hizmetler şirketi Greystone'un CEO'su olarak görev yaptı.

BBC internet sitesinde yayınlanan habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://t.co/Q6moijMNtp
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Platin olsan ne olur, kriptonit olsan ne olur
    Neyi savundugunuz belli olsun. Bu yazi Aciga Satis konusunda yazdigima yazildi tarafindan.

Depeche Mode
    Tesekkurler sayin 666
    Konuyu cok net anlatmissiniz

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Lutfen muhatap olma.

Herseyi ben bilirim degil, bilmeyenin bilmediginde israr ettigi yerde bildiginde inatla israr etmek.

Herhangi bir kirici dil olmadan 1 sene boyunca anlattim ben aciga satis konusunu sana. Birsey ogrenme derdinde olan birisi ozel odam var dedigi araci kurumda sorar bir analiste bu yazilanlar nedir diye, dogru oldugunu da soylerler.

Ondan sonra farkettim ki dogru ile bir alakan yok. Mesajimi yazdim gectim muhatap olmak yerine. Admin yeterince ceza verdi merak etme. Ikide bir taraf olmadigin bir tartismanin oldugu yerde gelip gidip flufferlik yapmaya gerek yok.

Ikide bir taraf olmadigin bir tartismanin oldugu yerde gelip gidip flufferlik yapmaya gerek yok.

Bu gözler yanlışla doğruyu, çirkinle güzeli, kötüyle iyiyi, katkısı olmayanla olanı ayırt edebiliyor!

İSCTR günlük, kapanışta xBank ları aldılar gibi,

Sayfa 211/661 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •