Sayfa 211/1001 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. La Fonten den masallar anasını satayım ne OVP si. İcimizden geçtiler şimdi geri dönüp bir daha geçecekler. 2024 çok daha zor ve karmaşık bir yil olacak. MC Queen ve ekibi kalirsa ayrı fantezi, değişirse ayrı fantaziye maruz kalacağız. Vergi reformu, Varlık vergisi, nereden buldun yasası, kayitdisiyla mücadele gibi unsurlar olmadıkça sabit gelirli için hiçbir umut yok.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    La Fonten den masallar anasını satayım ne OVP si. İcimizden geçtiler şimdi geri dönüp bir daha geçecekler. 2024 çok daha zor ve karmaşık bir yil olacak. MC Queen ve ekibi kalirsa ayrı fantezi, değişirse ayrı fantaziye maruz kalacağız. Vergi reformu, Varlık vergisi, nereden buldun yasası, kayitdisiyla mücadele gibi unsurlar olmadıkça sabit gelirli için hiçbir umut yok.
    Umudumuz altında

Bu seneyi borsayla ve peşin prim DDKM yle kurtardık, seneyi de altınla kurtaracaz

Ons Yakın Plan 15 dk...YTD

3. ABD' nin son 3 yıllık kümülatif gıda enflasyonu %20 imiş twitter'da gördüm, yakınmışlar, doğru mu nedir detayı diye bakarken şurayı buldum. Ne güzel madde sepetinin tek tek grafiğini yapmışlar, bizimkiler de 'görmeyelim diye' excel sayfalarını kapattılar komple.

https://www.usinflationcalculator.co...-2015-present/

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sen gibiler bak.!!
    Son 1-2 ayda milyonlarca koyun borsaya koşmuş.!!
    Emmilerin dayıların çarşıda, pastanede, kahvede.!!
    Anlatılanlarla gaza gelmiş.!!
    Sen gibi çaglaklar.!!
    Büyük beklenti içine girmiş.!!
    Benim vurgulamak istediğim bu idi.!!
    Şimdiden ayakkabı boya sandıgını hazırla.!!

Yarın öbür gün lazım olur.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    kıvırtmakta da üstüne yokmuş.
    azıcık delikanlı olup özür dileseymişin keşke.

olayım borsanın çıkması inmesi değil.sinsice başka konularda yazdıklarımı bile kontrol edip sonra aldığım hisse % 3 düşünce hemen burada sayfa sayfa paylaştın.Ne oldu % 15 arttı sen yazdığından beri.

Bu arada ayakkabı boyamaktan anlamam ama kahveyi çok iyi yaparım.dün de şunu aldım hatta, ugrade ettim önce ki makine mi

linki yavaş aç korkma sonra

https://www.google.com/search?q=asca...&bih=923&dpr=1

5. Ooo sanayi tipi mi bu? Borsada işler ters giderse starbucks franchise'ı açarsın bu makineyle :d

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ooo sanayi tipi mi bu? Borsada işler ters giderse starbucks franchise'ı açarsın bu makineyle :d

ytd
    Home baristaların alabileceği 2-3 makineden birisi.la marzocco linea mini, la marzocco gs3 veya bu bendeki ascaso baby t plus.

Bu üçünün üzerine alabileceğiniz başka makine yoktur.birde bunları herhangi bir cafeye koyup iş yapmaya devam edebilirsiniz o seviyededirler

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kıvırtmakta da üstüne yokmuş.
    azıcık delikanlı olup özür dileseymişin keşke.

olayım borsanın çıkması inmesi değil.sinsice başka konularda yazdıklarımı bile kontrol edip sonra aldığım hisse % 3 düşünce hemen burada sayfa sayfa paylaştın.Ne oldu % 15 arttı sen yazdığından beri.

Bu arada ayakkabı boyamaktan anlamam ama kahveyi çok iyi yaparım.dün de şunu aldım hatta, ugrade ettim önce ki makine mi

linki yavaş aç korkma sonra

https://www.google.com/search?q=asca...&bih=923&dpr=1
    Ben bu parayı versem yemek temizlik üstüne masaj yapmasını da isterim. O ne la o kadar paraya kahve makinesi. Biz bu paraya araba aldık çok verdik diye dövünüp duruyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Umudumuz altında

Bu seneyi borsayla ve peşin prim DDKM yle kurtardık, seneyi de altınla kurtaracaz

Ons Yakın Plan 15 dk...YTD

Aşil abi sizinde gözleriniz Güler hanımı aradı mı OVP sunumunda

Sayfa 211/1001 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •