Sayfa 212/1013 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dışişleri Bakanı döktürüyor:

"'Başbakan'ınla görüş bana neticeyi bildir' dedim. Telefon beklerken Hollanda Başbakanı'ndan açıklama geldi. Ucuz bir yöntemle 'Türkiye'den Dışişleri Bakanı müzeleri ve laleleri görmeye gelebilir' demiş. Kendisi açısından utanç verici bir şey. O laleler Osmanlı zamanında gitti oraya. Laleleri geri göndeririz onlara adam olurlar."

Üsluba bak...

Başbakanınla konuş bana neticeyi bildir...

Çok yakında Avrupa konuşabilecekleri kimseyi bulamayacaklar...

"O laleler Osmanlı zamanında gitti oraya...Laleleri geri, göndeririz onlara adam olurlar"..lafını çözen var mı?

Malum Binali Yıldırım Çanakkale'de referandumla ilgili mitingde :

"Çanakkale geçilmezdi ama artık geçildi" diyebilen bir adam.

Hele hele son Bolu konuşmasında halka "Bolu Bey'inin torunları" diye seslenmiş halkımızdan da epey alkış almıştı...

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    dolar mı 2017 de 3.81 görülmez.şimdi gördü zaten o fiyatı
    3,81 yazan ekranı ekleme imkanınız olurmu ? ben baktım 3,73
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Erdoğan gibi düşünen Türkler, Türkiye'ye dönsün ve asla geri gelmesin!"

http://www.birgun.net/haber-detay/er...in-150457.html

Korkarım Hollanda'daki Türklerin büyük kısmı bu laftan sonra dönerler Türkiye'ye...

Ondan sonrasını artık Hollandalılar düşünsün...

http://www.milliyet.com.tr/altay-tan...onomi-2403933/
    Geçtiğimiz günlerde linkte verildiği üzere Altay tankı sözleşmesinde bazı değişiklikler oldu. bunlar bir şekilde aşılacaktır, ancak terlemeden hazır başarıya konmaya odaklanmış zihniyetin arkasında ter/gözyaşı olan bilimsel gelişmeleri "parasını verir alırım" tarzı bir düşünce tarzı ile elde edemeyeceği ortaya çıkmış oldu. eğitime ciddi biçimde eğilmek gerektiği net ortada. hamaset ile tank yapılmıyor, kaldı ki yapabilsen bile adamlar 10 tane farklı konuda ilerleme sağlarken sen bir tane alanda başarı sağlıyorsun, uzun vadede yine geride kalman kaçınılmaz oluyor.

Bu konu ile ilgili olarak TÜMOSAN bir açıklama yaptı: tamamı linkte ancak şu boldlanmış kısma dikkat edin ve dolarda yükseliş kaçınılmaz demenin farklı bir ifadesi olduğunu net olarak görün. adamlara her anlamda muhtaçsın, keşke olmasak, ama değilmiş gibi hem atar yapıyorsun, hemde bu farkı kapatmaya yönelik adımları atmıyorsun.

" ... KAP'a yapılan açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı: "Gerek projenin hazırlık sürecinde ve gerekse TDS seçimi yapıldıktan sonra alternatif oluşturmak üzere Almanya, İngiltere, Güney Kore, İspanya, ABD, Ukrayna, Rusya, Japonya ve Kanada menşeli firmalarla defalarca karşılıklı görüşme gerçekleştirmiş, görüşmeler sonrasında; teknik nedenlerle batılı firmalardan destek almanın kaçınılmaz olduğu, politik nedenlerle bir tek TDS ile proje süresince çalışma iş modelinin gerçekleştirilemeyeceği ve destek kapsamı ile süresinin kısıtlı olacağı anlaşılmıştır."

5. Çavuşoğlu döktürüyor ...........

https://www.facebook.com/gdedeoglu/v...4618628854023/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    3,81 yazan ekranı ekleme imkanınız olurmu ? ben baktım 3,73
    3,8693 ü gördü...Ne 3,81 i...

https://tr.investing.com/currencies/usd-try-tablosu

Buradan yıllık bak ve gör...

Bu ekabir insanlar da yani..

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "Erdoğan gibi düşünen Türkler, Türkiye'ye dönsün ve asla geri gelmesin!"

http://www.birgun.net/haber-detay/er...in-150457.html

Korkarım Hollanda'daki Türklerin büyük kısmı bu laftan sonra dönerler Türkiye'ye...

Ondan sonrasını artık Hollandalılar düşünsün...
    Gerçekler şöyle oluyor naçizane benim gördüğüm 1-2 kişi

Enişte-Türkiye çok gelişti Almanya'da artık eski tat yok

Ben- eee Türkiye'ye dönsenize o zaman

Enişte-Ama benim sağlık problemlerim var hem buraya dönsem ne iş yapacağım iş yok

Daha iki dakika geçemeden 2 farklı görüş belirten uzaktan enişte bu şahıs; Almanya'da işsizlik maaşı alıp hemde kaçak çalışan birisi ama görsen Müslümanlıkta seni beni döver yersen tabi...

Bu yaptığının adı hırsızlık hele hakkını ödeme şansın olmayan devletten çalmak binlerce insanın hakkını yemektir ve kul hakkı en büyük günahtır

Çok uzattık ama zihniyeti belli olan güruhun kime oy vereceği belli, Avrupa ya söver sayar ama oraya gitmek için bin takla atmaktan geri kalmazlar...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    http://www.milliyet.com.tr/altay-tan...onomi-2403933/
    Geçtiğimiz günlerde linkte verildiği üzere Altay tankı sözleşmesinde bazı değişiklikler oldu. bunlar bir şekilde aşılacaktır, ancak terlemeden hazır başarıya konmaya odaklanmış zihniyetin arkasında ter/gözyaşı olan bilimsel gelişmeleri "parasını verir alırım" tarzı bir düşünce tarzı ile elde edemeyeceği ortaya çıkmış oldu. eğitime ciddi biçimde eğilmek gerektiği net ortada. hamaset ile tank yapılmıyor,
    "Parasını verir alırım" düşüncesi bir ampul gibi ışıl ışıl beynimizde parladığında,
    okullarımızda artık bilim teknik eğitimi yerine İmamHatip eğitimine geçilmesi mukadderatdı ve gerçekleşti hamdolsun!....
    Zaten eski bakanımız Erdoğan Bayraktar da bunu çok açıkyürekli ve özlü biçimde söylemişti;
    "Bu ülke müslüman bir ülke, yüzde 99'u müslüman, tarihten gelen bir yapısı var, Türkiye
    konumu itibariyle icat yapamaz, buluş yapamaz, ara eleman ülkesiyiz"

Sayfa 212/1013 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •