türkiye olarak çinle amerikanın tam ortasında kalıyoruz ya..atıyoz parayı paribuya..sonra çevir btc ye ordan bilmem ne piyasasına aldık bi coin ve token daldık hayallere..ulan uykumuz da geldi yattık yatağa o hayallerle gece yarısını geçince çinlisi bir yandan amerikalısı bir yandan 38 dolara çıkmış tokenimizi basenimize sokuvermiş..sabah bi kalkıyoz o tokeni toka yapmışlar 22 dolar....ahahhahahahaha sonra bi dolu analiz....
Hocam akşam akşam kim sinirlendirdi sizi bu kadar? Girmediniz madem bu sinir neden? Ne yapalım, paraları İMKB'ye mi yatıralım? Ben kendi adıma anaparamı bir miktar karla birlikte çektim, yalnızca kalan karla devam ediyorum. Kimseye de kaybettiğinde üzüleceği miktarla bu işlere girmesini önermem. Ha kazandırıyor mu, hem de nasıl! İnsan 10 yılda yaptığı yatırımdan kazanamadığım parayı 3 ayda kazanınca çok da umursamıyor. Tercih meselesi!
https://www.binance.com/?ref=13002538 üye alımları kapanmadan binance üye olmak için link
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
misal az önce gvt 29 dolardan 66 dolara çıktı bir anda..ahahahhahahahaahahahah şimdi 30 dolar
Yer İmleri