Sayfa 213/608 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Su akar yolunu bulur en nihayetinde . Dikeni olmayan gül yoktur ... Genel resme bakmak lazım, gündelik resim yanıltıcı olacaktır .
    Konut arz kısmı oldukça kısıtlı, heleki kalburüstü İnşaat yok denecek kadar az.
    Türk müşteriler 3 katına gelmiş olan fiyatlara göre gene oldukça iyi alıcı durumunda, yabancı ilgisi hergeçen gün artmakta .
    Herşey bence olumlu gitmekte , ancak hisse performansı zaman zaman pes dedirtecek düzeyde ama genelinde bence oldukça tatmin edici ...
    Gelecek bölümlere bakacağız 😉

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Dün fırtına hız kesti. BIST tarihinin kapsamı yönünden en büyük manipülasyonu söz konusu olduğu için hemen bitmeyecektir. İnişli çıkışlı artçı dalgaları olacaktır. ÖZKGY ise bu süreçte şekilde görüldüğü gibi elbette etkilenmiş görünecek/gösterilecektir. No problem!
    Bugün manipülatif fırtınanın "bitti" algısına yol açacağı bir gün geçireceğiz. Bir tepki hareketi bekliyorum. Çok muhtemeldir ki bu tepki halen yığılı (özellikle bankalardaki) malların dağıtımına vesile olacaktır. Tepki ve dağıtım bittikten sonra müsait başka sektörlerde yeni bir manipülasyon gerçekleşmezse (meydan boş olduğu için bu yabana atılacak bir olasılık değil) ortalık sakinleştiğinde kağıt bazı hareketlerin kendisini göstereceği bir evreye geçeceğimizi düşünüyorum. O zaman OZKGY de ortalamaların çok üstünde aktif ve karlılık artışıyla dillendirilmeye başlayacaktır.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

3. Bu çalkantılı dönemde tahtadaki işlemlerde hacim fazla değildi, özellile de devre kesicilerde kademelerde 25-100-250 gibi küçük adetli işlemler bile vardı.
    Sn. Azurit'in dediği gibi hissenin bu süreçten etkilenmiş görülmesi, gösterilmesi amacıyla yapılmış olabilir.

Piyasa dengelenmeye başlarsa eğer özel hikayesi olan hisseler ayrışacaktır diye düşünüyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

önce algyo şimdide bu gyo lardan nefret ettirdi fazla kurumsal hisseye girmiyor b.yatırımcı vs gelmiyor özaktaki y.fonlarıda muhtemelen sahipli patronlarının gözü hep sendeki hisselerde oluyor sevdiğimizden değil sinirden az az alıyoruz artık özaka yatırmayı düşündüğüm miktarı y.krediye ve işc yatırdım(trede amaclı) özak dipsiz kuyu gibi yatırdığın onda kalıyor daha fazla göze batmayalım..
    nasip....

bu akprahnaya bazen üzülüyorum değerlemelerin zamanı yaklaşıyor bizimkini aldı bi telaş gene en çokta akyarları nasıl değerleyecek merak içindeyim...
    nasip....

üzüntüm ne biliyormusunuz ekgyo hareketlendi diye hareketleniyor bu kağıt böyle olmamalıydı...
    nasip....

7. Alakası yok. Maharaj dürtüyor sabahtan beri.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Alakası yok. Maharaj dürtüyor sabahtan beri.
    patron tahtadan elini çeksin tahta 10 tavan yapar 8,20 altına her düşürdüğünde pişman ettim... dostum bu kağıdın yatırımcısı biraz olsun bilinçlense bu hareketleri yapamaz...
    nasip....

Sayfa 213/608 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •