Originally Posted by
Batman
abi bence yanlış düşünüyorsnz fiyatlar şişik değil bence heval üstad da yanlış düşünüyor bi kere döviz ederinde mi? süt fiyatı baskılanırken ne oldu hadi protesto ettin süt almadın adam napacak tezek mi yiyecek götürüp ineği satacak eti bi kaç ay ucuz yiyeceksin sonra hem süt hem et girecek reyonlara avrupadan ithal o zaman ab den ithal edeceğine nakliyesi vergisi bilmem nesi ben neden bu paraya üretemiyorum diceksin sorun cycle in basında zaten tam da böyle oldu
sencer solakoğlu şahit olduğum kadarıyla elinden geleni yaptı adamın kafa çalışıyo fuckıfather ne dedi kafamı bozman fıstık ithal ederim suriye den el-answer baklavanın kilosu 650 gaymeydi en son almadım bayadır
saygılar
Sevgili Batman,
Bazı ürünler de üretici gerçekten mağdur ama tüketici daha mağdur , geçen gün adam çıktı ve Antalya da sivri biber veya çarliston biber kilosu 2 tl den alınıyor dedi ve istanbul da minimum 39 TL den ortalama 50 Tl den biber satılıyor dedi aynen böyle eylül den bu yana biber 40 50 tl.
Bu bir örnek üretimi süt gibi zor olmayan ve basit olan ürünlere bak tuz, karbonat vb düzenli zam yapıyor lar ürünlerde belki 2 yıllık depo miktarı var eskiden 50 kuruş olan bir paket karbonat şimdi 5 lira bunun üretimle tüketimde ilgisi yok.
Süt konusu farklı devlet politikası gerektiren gerekirse yem de mazotta süt üreticisi ne destek sağlanması gereken bir ürün.
Bilmem izah edebildim mi.
Boykot şart en önce bu 3 harfli marketleri..
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri