Sayfa 214/1002 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Yahudiler parayla her işi çözüyor Adamlar sinir uçları ile oynamakta eğitimli profesyonel ..

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi bence yanlış düşünüyorsnz fiyatlar şişik değil bence heval üstad da yanlış düşünüyor bi kere döviz ederinde mi? süt fiyatı baskılanırken ne oldu hadi protesto ettin süt almadın adam napacak tezek mi yiyecek götürüp ineği satacak eti bi kaç ay ucuz yiyeceksin sonra hem süt hem et girecek reyonlara avrupadan ithal o zaman ab den ithal edeceğine nakliyesi vergisi bilmem nesi ben neden bu paraya üretemiyorum diceksin sorun cycle in basında zaten tam da böyle oldu

sencer solakoğlu şahit olduğum kadarıyla elinden geleni yaptı adamın kafa çalışıyo fuckıfather ne dedi kafamı bozman fıstık ithal ederim suriye den el-answer baklavanın kilosu 650 gaymeydi en son almadım bayadır

saygılar
    Sevgili Batman,
    Bazı ürünler de üretici gerçekten mağdur ama tüketici daha mağdur , geçen gün adam çıktı ve Antalya da sivri biber veya çarliston biber kilosu 2 tl den alınıyor dedi ve istanbul da minimum 39 TL den ortalama 50 Tl den biber satılıyor dedi aynen böyle eylül den bu yana biber 40 50 tl.
    Bu bir örnek üretimi süt gibi zor olmayan ve basit olan ürünlere bak tuz, karbonat vb düzenli zam yapıyor lar ürünlerde belki 2 yıllık depo miktarı var eskiden 50 kuruş olan bir paket karbonat şimdi 5 lira bunun üretimle tüketimde ilgisi yok.
    Süt konusu farklı devlet politikası gerektiren gerekirse yem de mazotta süt üreticisi ne destek sağlanması gereken bir ürün.
    Bilmem izah edebildim mi.
    Boykot şart en önce bu 3 harfli marketleri..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Madem tıp konusu açılmış, belki aynı sorunu yaşamış olan, fikir verebilecek biri vardır diye sorayım arkadaşlara...

Geçen eylülde sağ böbreğimde çömelirken, kalkarken vb hafif bir ağrı olması sebebiyle taş veya kum şüphesiyle dahiliye ve ürolojiden randevu aldım. İlk gittiğim gün ayrıntılı kan ve idrar tahlili yaptılar, hafif bir kolestrol yüksekliği dışıda her şey normal çıktı.

Ultrasona yolladı ama Aralık sonuna(yaklaşık 3 ay sonra) tarih verildi. Ultrasona da girdim, görevli "ne taş ne kum var, kristal bile yok" dedi, batın, prostat vb diğer yerlere de baktı , hiçbir anormallik yok dedi. Doktora gösterdim ultrason raporunu, o da kas ağrısı filandır deyip merhem verdi. Zaten başka kötü birşey olsaymış kan ve idrar tahlilinden kendini belli edermiş.Ben tabi o gün herşeyin normal çıkması sebebiyle mutlu bir şekilde eve döndüm.

Neyse ocak oldu ve bende hala bu durum devam ediyor. Sağ böbrek civarında iç tarafta her zaman olmayan, ama arada sırada kendini belli eden bir sızlama. Sizce ne yapmak lazım, daha önce böyle bir tecrübesi veya bilgisi olan var mıdır. Beyin ve sinir cerrahiye filan mı gitsem.

(Bu arada ultrason gününü beklerken bir gece inanılmaz bir sırt ağrısıyla uyandım ve 2-3 gün sonra randevu bulup ortopediye gittim, röntgen çektiler ki zaten o sırt ağrısı 2-3 günü beklerken merhem vb sürerek iyileşmişti, neyse röntgen sonucu da normal çıktı, yani ortopedik bir durum da gözükmüyor, her ne kadar diğer ağrıyla ilgisiz olsada)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sevgili Batman,
    Bazı ürünler de üretici gerçekten mağdur ama tüketici daha mağdur , geçen gün adam çıktı ve Antalya da sivri biber veya çarliston biber kilosu 2 tl den alınıyor dedi ve istanbul da minimum 39 TL den ortalama 50 Tl den biber satılıyor dedi aynen böyle eylül den bu yana biber 40 50 tl.
    Bu bir örnek üretimi süt gibi zor olmayan ve basit olan ürünlere bak tuz, karbonat vb düzenli zam yapıyor lar ürünlerde belki 2 yıllık depo miktarı var eskiden 50 kuruş olan bir paket karbonat şimdi 5 lira bunun üretimle tüketimde ilgisi yok.
    Süt konusu farklı devlet politikası gerektiren gerekirse yem de mazotta süt üreticisi ne destek sağlanması gereken bir ürün.
    Bilmem izah edebildim mi.
    Boykot şart en önce bu 3 harfli marketleri..
    valla desidero abim ben hala ekonomik dengenin bozuk olmasında suç buluyorum 3 harfli pahalı satarsa 6 harfli ucuza verir onu kırar yani artık nette her şeyin fiyatı var ama bir de işin içine nakliye kira depo vergi algı işleri girince

hatta bi ara 6 harfli olan da meyve sebze ürünlerini kalem kalem açıklıyordu maliyetleri ara giderleri karını vs. hani biz şişirmedik siz fakirsiniz babında baktığımda sıkıntı gormemiştim ama karbonatı bilemiyorum

reha abi de yazmıştı bi ara limon ağacı kesiliyor vs. var bi cenabetlik bi yerde

5. Qnbfinansbankın mobili cortladı heralde, giriş yapamıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    valla desidero abim ben hala ekonomik dengenin bozuk olmasında suç buluyorum 3 harfli pahalı satarsa 6 harfli ucuza verir onu kırar yani artık nette her şeyin fiyatı var ama bir de işin içine nakliye kira depo vergi algı işleri girince

hatta bi ara 6 harfli olan da meyve sebze ürünlerini kalem kalem açıklıyordu maliyetleri ara giderleri karını vs. hani biz şişirmedik siz fakirsiniz babında baktığımda sıkıntı gormemiştim ama karbonatı bilemiyorum

reha abi de yazmıştı bi ara limon ağacı kesiliyor vs. var bi cenabetlik bi yerde
    Zaten o alış satış ara kalemlerin

açıklanması, devletin zorunlu kıldığı bir karardı

Zabıtalara iş düşüyor, denetlesinler

Hatta pazarda bile yazılacak dendi ama hiç gerçekleşmedi

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Enflasyonist dönemler milletin ahlakının da uçup gittiği dönemlerdir...

Buna sebep olan arkadaş eseriyle övünebilir...

Her mecrada sistemin içine etmeyi başardı, ev fiyatları, kira fiyatları, araç fiyatları, gıda fiyatları, sağlık, akaryakıt, ulaşım, vs...

Attığı kim kime korsa sisteminin temelleri ile de herkes birbirine opel corsa moduna girdi...

Dediğim gibi eseriyle övünebilir...
    İşin özeti bu, başka bir şey değil...

Sayfa 214/1002 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •