Artan

267,50 9.99 11:25
38,14 9.98 11:27
13,83 9.94 11:27
15,86 9.91 09:55
54,75 9.5 11:27
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 11:27
47,70 -10 11:27
45,36 -10 11:27
79,40 -9.98 11:27
372,00 -9.98 11:27
Azalan Hisseler

İşlem

7.259.337.880,20 11:27
3.713.040.442,50 11:27
3.664.957.694,45 11:27
3.090.507.301,45 11:27
2.319.981.575,26 11:27
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8013 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sevgili Batman,
    Bazı ürünler de üretici gerçekten mağdur ama tüketici daha mağdur , geçen gün adam çıktı ve Antalya da sivri biber veya çarliston biber kilosu 2 tl den alınıyor dedi ve istanbul da minimum 39 TL den ortalama 50 Tl den biber satılıyor dedi aynen böyle eylül den bu yana biber 40 50 tl.
    Bu bir örnek üretimi süt gibi zor olmayan ve basit olan ürünlere bak tuz, karbonat vb düzenli zam yapıyor lar ürünlerde belki 2 yıllık depo miktarı var eskiden 50 kuruş olan bir paket karbonat şimdi 5 lira bunun üretimle tüketimde ilgisi yok.
    Süt konusu farklı devlet politikası gerektiren gerekirse yem de mazotta süt üreticisi ne destek sağlanması gereken bir ürün.
    Bilmem izah edebildim mi.
    Boykot şart en önce bu 3 harfli marketleri..
    valla desidero abim ben hala ekonomik dengenin bozuk olmasında suç buluyorum 3 harfli pahalı satarsa 6 harfli ucuza verir onu kırar yani artık nette her şeyin fiyatı var ama bir de işin içine nakliye kira depo vergi algı işleri girince

hatta bi ara 6 harfli olan da meyve sebze ürünlerini kalem kalem açıklıyordu maliyetleri ara giderleri karını vs. hani biz şişirmedik siz fakirsiniz babında baktığımda sıkıntı gormemiştim ama karbonatı bilemiyorum

reha abi de yazmıştı bi ara limon ağacı kesiliyor vs. var bi cenabetlik bi yerde

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    valla desidero abim ben hala ekonomik dengenin bozuk olmasında suç buluyorum 3 harfli pahalı satarsa 6 harfli ucuza verir onu kırar yani artık nette her şeyin fiyatı var ama bir de işin içine nakliye kira depo vergi algı işleri girince

hatta bi ara 6 harfli olan da meyve sebze ürünlerini kalem kalem açıklıyordu maliyetleri ara giderleri karını vs. hani biz şişirmedik siz fakirsiniz babında baktığımda sıkıntı gormemiştim ama karbonatı bilemiyorum

reha abi de yazmıştı bi ara limon ağacı kesiliyor vs. var bi cenabetlik bi yerde
    Zaten o alış satış ara kalemlerin

açıklanması, devletin zorunlu kıldığı bir karardı

Zabıtalara iş düşüyor, denetlesinler

Hatta pazarda bile yazılacak dendi ama hiç gerçekleşmedi

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Yaw haklısın da ara kalem felan bizim memleket de doktoru, avukatı sahte belge, düşük fatura ile vergi ödemiyor kene(ler), 3 harfliler dötlerinden rakkam uydurmakta zorlanır mı ki.

Aslında yeniden keşfe gerek yok gönder müsteşar yardımcılarını ABD Evropaya orada bu işler nasıl dönüyor bak, dün sayın Heval ın yazdığı Alamanya da et 8 yuro iken burada nassıl 12 yuro oluyor anla gel.

AMA ASLINDA BU OYUNU OYNAYANLAR ALMANYA DA , EVROPA DA İŞLER NASIL YÜRÜR BİLİRLER, MİSAL .100 DOLARLIK YEMİ 1000 DOLARA ÇAKARSAN VE DE BİRİLERİNE YAKINSAN MİLLET SİKTTİM SENE PAHALI YER İÇER,.

O YÜZDEN BOYKOT ŞART.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •