Sayfa 215/981 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Faşist yönetim, kıydılar çocuğa!
    2 kürek toprakta sen ataydın kara vijdanlı

GSYİH'ye oranına göre savunmaya en çok harcama yapan NATO ülkeleri

1. ABD: %3.42
    2. Yunanistan: %2.24
    3. Estonya: %2.13
    4. İngiltere: %2.13
    5. Romanya: %2.04
    6. Polonya: %2.01
    7. Letonya: %2.01
    8. Litvanya: %1.98
    9. Türkiye: %1.98
    10. Fransa: %1.84

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Beni tanımadığınız belli Sn murlak...

O nedenle böyle imalı sorular yönetmek haksız olabilir...

Hissenette TSK üzerine, onların bu toplumdan soyutlanmış yaşamları üzerine, kendilerinden başka kimsenin yararlanmadığı onlarca kurum üzerine, askere alınan ve komutanların "Mehmetçik" diyerek kendilerince yücelttikleri hemen her dönem yüzbinlerce evladımızı nasıl kendi tesislerinde, özel işlerinde, şöför, kendi özel tesislerinde kuaför, berber, sıvacı, boyacı, hizmetçi, koruma, aşçı, garson, şarkıcı vs olarak kullandıklarını bunun adına da "vatan görevi" dediklerini, kendilerine özel hukukla nasıl korunduklarını, ülkenin en büyük holdinglerinden birine sahip olduklarını vs yüzlerce yazı ile paylaştım.

Sadece askeri kazalar üzerine gazetelere düşen haberleri toplayarak milletin dikkatini çekmeye çalıştım.

Bu ülkede solcu gençliğin üzerinden silindir gibi geçen, igençleri ve aydınları işkence odalarında inim inim inleterek halkı korkutup depolitize eden, 1980 darbesiyle iktidarı dinci kadrolara elleriyle veren TSK mensuplarını sevmem ve affetmem mümkün değil.

Sonuçta onlar da paylarına düşeni aldılar. O da ayrı. Üzüldüm mü?

Yani demem o ki, benim bu konuda kendimi sorgulamam için hiç bir neden göremiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Yazısını şikayet edeyim derken itibar puanı vermişim bana yazıklar olsun ne diyim.
    kazara insan ölüyor
    yazı gittiyse itibarda gitmiştir sorun degil

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Beni tanımadığınız belli Sn murlak...

O nedenle böyle imalı sorular yönetmek haksız olabilir...

Hissenette TSK üzerine, onların bu toplumdan soyutlanmış yaşamları üzerine, kendilerinden başka kimsenin yararlanmadığı onlarca kurum üzerine, askere alınan ve komutanların "Mehmetçik" diyerek kendilerince yücelttikleri hemen her dönem yüzbinlerce evladımızı nasıl kendi tesislerinde, özel işlerinde, şöför, kendi özel tesislerinde kuaför, berber, sıvacı, boyacı, hizmetçi, koruma, aşçı, garson, şarkıcı vs olarak kullandıklarını bunun adına da "vatan görevi" dediklerini, kendilerine özel hukukla nasıl korunduklarını, ülkenin en büyük holdinglerinden birine sahip olduklarını vs yüzlerce yazı ile paylaştım.

Sadece askeri kazalar üzerine gazetelere düşen haberleri toplayarak milletin dikkatini çekmeye çalıştım.

Yani demem o ki, benim bu konuda kendimi sorgulamam için hiç bir neden göremiyorum.
    Abi sadece isimlerini şimdi bilmiyorum demenizden dolayı söyledim. Yoksa başka bir çıkarımda bulunmam söz konusu değil.

haziran kontratlarda çok feci dövüşüyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Hissenette TSK üzerine, onların bu toplumdan soyutlanmış yaşamları üzerine, kendilerinden başka kimsenin yararlanmadığı onlarca kurum üzerine, askere alınan ve komutanların "Mehmetçik" diyerek kendilerince yücelttikleri hemen her dönem yüzbinlerce evladımızı nasıl kendi tesislerinde, özel işlerinde, şöför, kendi özel tesislerinde kuaför, berber, sıvacı, boyacı, hizmetçi, koruma, aşçı, garson, şarkıcı vs olarak kullandıklarını bunun adına da "vatan görevi" dediklerini, kendilerine özel hukukla nasıl korunduklarını,.
    bu konuda sonuna kadar haklısınız sayın yaşar

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    2 kürek toprakta sen ataydın kara vijdanlı
    Yok yahu, Allah efteradan korusun, en çok üzülen ben oldum!

Isterseniz sorun yönetime, en küçük sikayetim dahi olmamıştır!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 215/981 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •