Originally Posted by çağrbey Tektu pastası fena değil de, Yağda ne yapmaya çalışmışlar pek anlayamadım dostum. Pastasida, takasida güzel dostum. Gelecekmisiniz buralara?
Originally Posted by çağrbey Yağdaki hareket şimdi anlaşıldı. Yaşa be Gentleman dostum Operasyonlara hız vermenizi diliyoruz
Originally Posted by Amor6666 deniz bank tacirlere malı taşımış yani kurum değişmiş piramid ile de toplam fark miktarlar aynı Evet dostum, seans disi islemler olmus !!
Bu hafta cabuk bitti. Bakalim 0,8X li islemlere start vereceklermi haftanin son günü ?
Originally Posted by Gentleman Pastasida, takasida güzel dostum. Gelecekmisiniz buralara? Benim aldığım düşer sattığım çıkar dostum. Ama en doğru zamanda gelecegim
Originally Posted by çağrbey Benim aldığım düşer sattığım çıkar dostum. Ama en doğru zamanda gelecegim 65 de gelirsin çağrıbey ))))))))))
https://twitter.com/hiakkaya
Originally Posted by hiakkaya 65 de gelirsin çağrıbey )))))))))) Gönlüm 60 da ama, sizler için bir 65 denemesi de yaparız
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
sn centilmen ve centilmen dostlara selamlarımı sunarım. çağrıbeysiz bu tahta hareketlenmeyecek gibi, o halde çorbaya talim edelim....hüüüüüp
Forum Rules
Yer İmleri