Mal satarsa verir abi hep bana hep bana nereye kadar sat kurtul dağıt parayı alem temettü görsünSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal satarsa verir abi hep bana hep bana nereye kadar sat kurtul dağıt parayı alem temettü görsünSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallahi gözde yi anlıyorum ellocu abim çok severim onun dediği gibi yani kağıt üstü kar.
Abi Özak mal satıyor. Para alıyor. Canlı para. Değerleme filan değil değerlemesi hatta düşük. Nasıl 5 lira benim aklım almıyor abi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bugün bile aldım, ya hepimiz yanılıyoruz ya başka birşey
2019da benzer anomali algyoda vardı 2-3 bilanço dönemi bekletip kısa sürede x2 x2.5 yaptı
Tavan yapsa ertesi 5 gün boyunca %2düşer overallda eksi olur öyle bir kağıt[emoji3]
Neyse burası viop hayırlısıı
YTD
ozkgy uygun tabii ki...para büyükse, bankalar ve sahol yeterli bundan sonra bence, sat al zamanlamasıyla...arada ekip işi çıkar değerlendirilir. dengemizi bozan abd borsaları...piyasaları sıkı takip etmediğim için varantla hedge yapıyor ve karın bir bölümünü kaptırıyoruz...üşenmeyip forex e dönmeli belki de...
Son düzenleme : ellocu; 27-10-2021 saat: 21:47.
Yer İmleri