Sayfa 217/852 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Daha zamanı var gibi ... yukarı olsun bekleriz sorun değil

2. SPK en son 26.5 de toplanmış.P.tesi 5.6 olduğuna göre 10 gün geçmiş olacak ki bu kadar ara pek olmamış geçmiş dönemlerde. Kisaca hafta başı toplantı kaçınılmaz.Ama Kipa gündeme alınır mı bilemem.İhtimal dahilinde.Yine anlamadığım Migros un bilançosunun olumlu bir şekilde ters düz eden Kipa değerleme operasyonu yatırımcıya gelince niye neticelenmez.Piyasadaki tüm hisseler toplanincamı SPK gündeme alınacak sözleşmede odami var....

3.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    SPK en son 26.5 de toplanmış.P.tesi 5.6 olduğuna göre 10 gün geçmiş olacak ki bu kadar ara pek olmamış geçmiş dönemlerde. Kisaca hafta başı toplantı kaçınılmaz.Ama Kipa gündeme alınır mı bilemem.İhtimal dahilinde.Yine anlamadığım Migros un bilançosunun olumlu bir şekilde ters düz eden Kipa değerleme operasyonu yatırımcıya gelince niye neticelenmez.Piyasadaki tüm hisseler toplanincamı SPK gündeme alınacak sözleşmede odami var....
    Muhtemelen o da vardır.. süre istemislerdir

29 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arası ilk 5 aracı kurum bazinda net para girişi olan hisseler..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. umarım bir kerede daha silkeleme yapmazlar korkutucu olmaya başladı

6.  Alıntı Originally Posted by hissedarim Yazıyı Oku
    umarım bir kerede daha silkeleme yapmazlar korkutucu olmaya başladı
    İçinemi doğdu.?
    Ben bekliyorum.
    Aşağı-yukarı
    Tahminim
    Asla
    Yatırım
    Tavsiyesi
    Degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by maslahat Yazıyı Oku
    İçinemi doğdu.?
    Ben bekliyorum.
    Aşağı-yukarı
    Tahminim
    Asla
    Yatırım
    Tavsiyesi
    Degildir.
    Kardes senin tahminlerin hic tutmadi bu zamana kadar umarim dusecegi konusundada tahminin her zamanki gibi tutmaz

8. Tam sat kurtul sonrada peşinden bak misali kağıt...

Sayfa 217/852 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •