Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    bunu da yanlış anlayacak .... eyyy amigdala mısın sürüngen beyin misin nesin hangisiydi o ya dürtüsel olan frontal mıydı
    sn. Sütbıyık'a sanatsal çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Sürüngen beyinim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Bursa Yazıyı Oku
    CDS 518'e kadar gelmiş Tl değer kazandığı halde.
    Demekki biri yalan

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    afedersin de ne demeye çalışıyorsun ? '' Lucky Investor hisse.net '' yaz bakim google ' a ne çıkıyor....
    seni biliyorum zaten hamidoşakir vardı diyo
    bir halt olacağı yok.

4. Marsa gitmek isteyen kişilerin başvurularında ülkeler sıralamasında açık ara öndeymişiz.
    https://mars.nasa.gov/participate/se...2020/map/world

Sizde istiyorsanız şurdan başvurun
    https://mars.nasa.gov/participate/se...name/mars2020/

1 mars doları kaç TL acaba?

Not:Başvuranlar değil sadece isimleri gidecekmiş.
    Son düzenleme : myfinans; 23-05-2019 saat: 23:19.

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Demekki biri yalan
    İkisi de doğru. Biri uzun diğeri kısa bakar. Zamansal fark var.

Ekranda görünen hiçbir şey yalan değildir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Mars’a gitmek değil adını yazdırmak oluyor o

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    AI nın ciddi babalarından biri arkadaşımdı (internetten)
    sonra korktum . çıkardım arkideşlikten
    talep ondan geldiydi okeyledik bizde ürke ürke yusuf yusuf
    halen daha merakımdır
    sonsuz uzayda sonsuz döl var ya
    nerden buldun bizim gibi israfı dediydim kendi kendime
    çaktırmamak için yaklaşık bi sene bekledim
    sonra şutladıydım,
    abi India eşrafındandı.
    mazi tabi
    şimdi arasamda bulamam adamı ya. bağa ne ya yapay zeka mapay zeka bizim aklımız kendumuze yetmeyi
    ohoooooo sen bizim şu şeyi diyosun , hani saçının üstünde sadece ön tarafında kalan saçları kahkül gibi ( mr. spark modeli kahkül ) yapan , bizim eski ekipteki mr. xxx diyosun... yahu ben dur sana onun telini vereyim özel mesajla... biliyosun bitcoin blockchain icatör ekibindendi o da .... bu hintli arkadaşlarla biz teee 90 ların başını az geçe konuştuyduk, coloradodaki malikaneme gelmişlerdi ( helikopterimle new yorktan aldırtmıştım ekibi ) ilk blockchain olayını anlattılar sonra böyle bir hayali paradan bahsettiler , bize finans yönünden bir nefes kredisi verebilir misiniz dediydiler (melek yatırımcımız olur musunuz yani diyorlar aslında ama o zaman daha melek yatırımcılık kavramı yok ) ... bi saniye kahve taşıyo ....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    sn. Sütbıyık'a sanatsal çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Sürüngen beyinim.
    az önceki , ecevite benzeyen arkadaş için diyorum , yanlış anlayacak rxpu nun yazdığını diye.... haydn mıydı hay-tek miydi neydi nicki
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •