Originally Posted by
Moruk
AI nın ciddi babalarından biri arkadaşımdı (internetten)
sonra korktum . çıkardım arkideşlikten
talep ondan geldiydi okeyledik bizde ürke ürke yusuf yusuf
halen daha merakımdır
sonsuz uzayda sonsuz döl var ya
nerden buldun bizim gibi israfı dediydim kendi kendime
çaktırmamak için yaklaşık bi sene bekledim
sonra şutladıydım,
abi India eşrafındandı.
mazi tabi
şimdi arasamda bulamam adamı ya. bağa ne ya yapay zeka mapay zeka bizim aklımız kendumuze yetmeyi
ohoooooo sen bizim şu şeyi diyosun , hani saçının üstünde sadece ön tarafında kalan saçları kahkül gibi ( mr. spark modeli kahkül ) yapan , bizim eski ekipteki mr. xxx diyosun... yahu ben dur sana onun telini vereyim özel mesajla... biliyosun bitcoin blockchain icatör ekibindendi o da .... bu hintli arkadaşlarla biz teee 90 ların başını az geçe konuştuyduk, coloradodaki malikaneme gelmişlerdi ( helikopterimle new yorktan aldırtmıştım ekibi ) ilk blockchain olayını anlattılar sonra böyle bir hayali paradan bahsettiler , bize finans yönünden bir nefes kredisi verebilir misiniz dediydiler (melek yatırımcımız olur musunuz yani diyorlar aslında ama o zaman daha melek yatırımcılık kavramı yok ) ... bi saniye kahve taşıyo ....
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri