Sayfa 217/1002 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. YOT ( ykbnk. portföy borçlanma araçları ) 3 gündür eksi de , TZT Ziraat portföy 2 gündür ekside .......

İlk defa bu gözler FIL fonunun eksi olduğunu görüyor. Şaka gibi... Kısaca diyorlar ki ; parası olanlar , aklınızı alırız. Böyle abidik gübidik işlerle uğraşmayın gelin KKM açın. Sizde rahat edin bizde . diyorlar.

2. Açmıyorum kardeşim. Para benim değil mi , Ben parayla her gün hatta her saat oynamayı seviyorum. Neden bu kadar zorluyorsunuz ?

3.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler Onur hocam. Benim de taşıdığım bir fon. Elinizde başka hangi fonlar var acaba?

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam rica ederim.
    Portfoyumun cogu kolay kolay satmayacagim TKF, KUB, GBG tarafinda.
    Digerleri ise IPB,OPB, OPL, KRF ve GPG.
    Saygilar.

4. Evet bende 4 5 yildir fil fonu alir satarim .fibayla calisiyorum.
    İlk defa eksi geldigini gordum.
    Ters bi durum var muhakkak.
    2 gun once valor alim icin yuklu alip ertesi gun 13.30 oncesi sattim.o gune denk gelse baya bi zarar yazardi.
    Bu aralar bikac ppf daha eksi getirdi
    Ziraatin Flan
    Yine borclanmalardada biseler oluyor
    Gunu gunu tutmuyor.osd 3 gun once aldim 3 gun dusuk getirdi sali sattim
    Simdide 3 gundur iyi getiriyor.
    Cds,amerika 10 yillik,DT faizleri okadar oynakki fonlarda gun gun oynuyo
    %, 21 e raziyim onubile bulamiyorum
    17-24 aralik carpilma haftasinda degiskenlerden hallice zarar yaptim.
    Panikle hepsini 24 unde sattim.sattiktsn sonra toparladilar
    Saticagin gunu ayarliyamiyosunbirgun daha satmasam zararin yarisini hic satmasaydim belki kafa kafaya gelirdim.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    YOT ( ykbnk. portföy borçlanma araçları ) 3 gündür eksi de , TZT Ziraat portföy 2 gündür ekside .......

İlk defa bu gözler FIL fonunun eksi olduğunu görüyor. Şaka gibi... Kısaca diyorlar ki ; parası olanlar , aklınızı alırız. Böyle abidik gübidik işlerle uğraşmayın gelin KKM açın. Sizde rahat edin bizde . diyorlar.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ustad bu gpg 17-24 aralik haftasinda
    Cok saglam durdu butun degiskenler eksi getirirken gpg eksi getirmedi fon yoneticisi saglam demekki turev murev kayipsiz atlatti.helal olsun yoneticisine.bizim elimizdeki degiskenlerin yoneticileride bizim gibi seyrettiler bahsettiklerim(FID,RPD,PDD,FFH,FFP,OPB,OPL,YSU)
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam rica ederim.
    Saygilar.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Neye göre kime göre? Paranın maliyeti yükselirken artık bu tip pazarlara kolay kolay nur yağmayabilir. Bir de böyle düşünmek lazım.
    Şunu okumanızı salık veririm. Elektrikli otolara ve yenilenebilir enerjiye geçişten kaçış olmadığı için öyle yazmış olabilir arkadaş. Nitekim ben de ona katılıyorum.

https://www.goodreturns.in/personal-...3-1234084.html

Mesela çoğu sigorta firması, kömürle çalışan yeni işletmeler için sigorta yapmıyorlar artık (bunun gibi bir şey). Fosil yakıtlılarda da şartlar daha elverişsiz. Bizde de Garanti BBVA kredi mi vermiyordu neydi. Bu da yeşil enerjiyle ilgilenen firmalar için bir adım öne geçmek gibi sanki.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam rica ederim.
    Saygilar.
    Teşekkürler Onur hocam. Büyük ölçüde benziyor bendekiler ile. Bende de FYA, IIS, IAF, GZM, IJT (SERBEST FONLAR). TEFAS fonlarından da GPG, GBG, OPB, KRF, KUB ve TKF var. Portföyün önemli bir kısmı İstanbul Portföyun serbest fonları tarafında duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler Onur hocam. Büyük ölçüde benziyor bendekiler ile. Bende de FYA, IIS, IAF, GZM, IJT (SERBEST FONLAR). TEFAS fonlarından da GPG, GBG, OPB, KRF, KUB ve TKF var. Portföyün önemli bir kısmı İstanbul Portföyun serbest fonları tarafında duruyor

Nitelikli yatırımcı olsam ben de istanbul portföye emanet ederdim
    Bol kazançlar.
    Saygılar.

Sayfa 217/1002 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz