Sünger bob çizmeden almam
o bob buraya gelecek![]()
Sünger bob çizmeden almam
o bob buraya gelecek![]()
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
masaya jetonları çok dikkatli koymak gerekiyor.. ürkütmeden.. rakip açısından sürdürülemez bir noktaya kadar.. iki yönde de volatil hareketler olabilir diye poz aldığımı söylemiştim.. şu anda tam da pozlarda kar açısından breakeven noktasına yakın yerde 1 haftadır dolanıyor.. 126bin, 128bin civarında ciddi senaryolar çalışıldığını tahmin ediyorum opsiyon pozlarına baktığımda..
ayrıca beklenmedik bir anda hamlesini yapacak diye bende düşünüyorum..ama işi şansa bırakmamak için iki yönüde denkleme aldım..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
sarı : xu100
kırmızı: xu030
yılbaşına göre değer değişimi.. xu100 yılbaşına göre %5 ekside.. xu030 ise %10 civarı eksi..son günlerde iki endeks arasındaki fark daha bariz hale gelmiş..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Dow buralardan tepki çıkışı yapabilir.
BİST belli olmaz,o belki düşer bu sırada
bizim piyasalar sanki bilmediğimiz bir şeyi fiyatlıyor. hani dow şöyle 19bine gelse bile 100bini kırmayız gibi. sanki birileri birilerinin gidişini görüyor ve alıyor gibi. düşen yabancı takası ise sanki yabancı gözüken büyük bir reise ait gibi. sanki 2013 mayıs 50000 dolar endeks, 2020 haziran 16000 dolar ile 7 yıllık hikayenin sonundaki dibi çiziyoruz.
Yer İmleri