Sayfa 219/443 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Günaydın,
    Güne hareketlibaşladı,başladı da yön belli değil...?

2. Islem Hacmi 250.000 lotu gecti, henuz saat 10.30.

3. Bi 5 üstünde kalamıyor nedense. Alım yapınca düşürüyor ki yukardan alanlar aşağıdan satsın. Satarsan hemen yükseltir.

Standart al satcilari iste, birkac aydir defalarca oldu, oluyor ve muhtemelen olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

5. Çok güvensiz bir hisse ya , o kadar sığ ki. Hisseye dair her şey olumlu olsa bile netice hisse fiyatına yansımayınca bi anlamı yok. Zarar ile Beklicez artık.

Beklentilere ve hissenin ideal değerine dair Yorum yapabilecek olan varsa sevinirim? son çeyrek bilançoya dair falan.
    Son düzenleme : efeksk; 15-01-2018 saat: 17:09.

6. Aylarca ufak ufak düşer yataya geçer sonra bir iki gün sert yükseliş yapar ve tekrar düşer.

Bu hissenin trend şeklinde yukarı yönlü hareketi pek söz konusu olamıyor yükseliş sadece bir iki gün sürüyor yakalayan için fırsat ama elinde tutanlar için aylarca beklemesi lazım bu bir iki günlük sert yükseliş yakalayıp

7. Demek istediğim de buydu enisar arkadaşlar bana kızıyor ama bu hisseden ancak böyle para kazanabilirsin 4.50 maliyetle alım yaptım bundan iki hafta önce 5.04 de sattım yuzde 10 kar daha da yukselseydi hiç uzulmezdim günde yüzde 10 iyi çünkü yarın duruma göre tekrar dönüş yapabilirim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Demek istediğim de buydu enisar arkadaşlar bana kızıyor ama bu hisseden ancak böyle para kazanabilirsin 4.50 maliyetle alım yaptım bundan iki hafta önce 5.04 de sattım yuzde 10 kar daha da yukselseydi hiç uzulmezdim günde yüzde 10 iyi çünkü yarın duruma göre tekrar dönüş yapabilirim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadasim, kimse sana kizmiyor.

Hisse hakkinda palavralar atiyorsun.

Hah is'te boyle yaz, hisse fiyatini yorumla, soyleyken boyle olur de, ama hissenin performansi dusuyor deme, matematik gercekleri yazdik uzun uzun.

Sayfa 219/443 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •