düşünün bu yükselişte bankalar hiç yok.. bankalar olmadan 82.000 den 110.000 a geldi spot.
bu ne demek..
düşünün bu yükselişte bankalar hiç yok.. bankalar olmadan 82.000 den 110.000 a geldi spot.
bu ne demek..
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
zihniniz doğru düşünmüyor. kendi önyargılarınız sizi yönetiyor.
Train yourself to let go of everything you fear to lose.
Yoda
Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force. Mourn them do not. Miss them do not. Attachment leads to jealously. The shadow of greed, that is.
""Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force. Mourn them do not. Miss them do not. Attachment leads to jealously. The shadow of greed, that is""
My goodness, look at the words full of concept.
bakın hala aynı yerdesiniz. hala tahmin etmeye çalışıp , ben bildim sen bildin olayındasın hala. kaldı ki defalarca 50.000 puan yanıldınız bu forumda.
benim bir tahminim yok ki. piyasa düşebilir . çıkabilir. çıkarsa para kazanmaya çalışırım düşerse para kazanmaya çalışırım. benim bilip bilmemem önemli değil .
Piyasayı önceden tahmin etmek için öncüleri olan verileri isabetli tahmin etmenin faydasından çok zararı olabilir. Bu nedenle piyasayı anlamaya çalışmayı bırakın. Oluşan rakamlara göre işinize geleni alın gelmeyeni satın.
Daha düşer mi nereye kadar çıkar gibi sorular artık saçma durmaya başladı. Bunu kimsenin bilemeyeceğini bile bile sormanın gereği yok bence
Bence
Dow 16-18
Ons. 1360
BİST 100 de 80
Kaçarları yok
Yer İmleri