Sayfa 219/1005 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben gramda dolarla bağlantılı ülke şartlarına göre pozisyon aldım o ayrı , ons olayı rica üzerine teknik görüşümüz soruldu babonun topiğindeyken 1670 lerde 2050 verdim , sonra graf güncelleyim 2500 yeni hedef dedim.Düşer çıkar ama 2023 içinde beklentim devam ediyor.
    Uzun vadede piyasalar hep boğadır onda hemfikiriz, ons 2500 de olur 3binde ama bu sene değil
    Ağır bi enztrumanı bizim bist gibin hoplaya zıplaya gaplı guplu fışkırttırararak süremessin
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaw sindoma abi sen gram altındasın, ons ilen bi bağın yok.2000 ken 2500 olur dedin 1900 e düştü
    Ons bi daha dalışa geçecek 1900 lere, yaz bunu bi yere, şuan ons kaç
    Bozkuş, belli seviyeleri kırarsa bir daha dönmez... Çok yakın oralara kırdığı gibin fırlar...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Uzun vadede piyasalar hep boğadır onda hemfikiriz, ons 2500 de olur 3binde ama bu sene değil
    Ağır bi enztrumanı bizim bist gibin hoplaya zıplaya gaplı guplu fışkırttırararak süremessin
    Zamana bırakalım bozkurt ha olduki sindoma abin bu dünya ile işi kalmaz rahmetli olur böyle demişti dersin selametle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    xBank da AKBNK Pay Vadelisinde yüklü short yakalamışlar gibi, sadece onun düşmesine izin verilmiyor!
    1.çeyreğe göre %65 kar artışı bekliyorlarmış.
    Bu sebeple ayrışıyor olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    2 hafta önce AKSEN yazalım dedik herifler pazartesi direkt yukarıdan açtı yetişemedik.

şimdi baktım 2 haftada %30 yapmış. neyse sağlık olsun. yenisini arayacağız artık.

boru gibi ayı barları varken bugün de zopa yemedik. altın kapılarımız kan olmadı. yakında ficutlarımızda dayak vitamini eksikliği başlayacak.
    aksen iyiydi pztesi bende niyetlendim ama alamadim elim gitmedi.. kismet... tebrik ederim bu arada hatirladim yazini.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bu arada temmuz sonu ağustos başı şile deyim sn sindoma53.
    Bu sene fındık zamanından biraz önce ve kısa duracağız gibi.
    Gelebilirseniz beklerim köye.
    Börek sözümüz var nede olsa

not:Gelebilirim derseniz isterseniz tel numaramı verebilirim.
    Eyvallah yalnız ben Ağva daki evi her zaman kullanmıyorum arada kafa dağıtmaya kaçıyoruz sizde her zaman burada olmuyorsunuz anladığım kadarı ile 4 gündür buradayım yarın dönücem denk gelirsek neden olmasın selametle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Zamana bırakalım bozkurt ha olduki sindoma abin bu dünya ile işi kalmaz rahmetli böyle demişti dersin selametle
    Allah sağlıklı uzun ömürler versin abi, sen çok alıngan bir yapıdasın inan ki sana bişii yazıp fırça yerim deye korkuyorum
    Yanlış anlama bistte çok başarılısın diye kaç kere demişimdir
    Foreks benim işim abi, bak akşama onzu nasıl zopalıycam
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    aksen iyiydi pztesi bende niyetlendim ama alamadim elim gitmedi.. kismet... tebrik ederim bu arada hatirladim yazini.
    hocam 85 milyonluk bu ülkede enerji, kağıt şirketleri veya böyle şirketlere ortak olan holding şirketlerine yatırım yapan bir yatırımcı makul bir vadede çok net zengin olur. çünkü bu sektörlerde ithalat çok fazla. en fazla teşviği hak eden bunlar. en fazla yatırıma yönlenecek yine bunlar. çünkü gayya kuyusu gibi. talep arzı anında yutuyor. satamama gibi bir sıkıntı yok. talep eksilemez.

bunun yanına çimento ve gyo ekler biraz sabredersek zaten olay biter.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 219/1005 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •