Bu sene halen kar payı açıklaması gelmedi,,,,
bu seneye olmazsa,,,,, olmaz,,,, bence,,,
bahane arama yok,,,,,,,,,, bahane kabul değil ,,,,,,,,,,,,
Bu sene halen kar payı açıklaması gelmedi,,,,
bu seneye olmazsa,,,,, olmaz,,,, bence,,,
bahane arama yok,,,,,,,,,, bahane kabul değil ,,,,,,,,,,,,
gelişen iş hacminin ne oldugunu acıklamalarını bekliyoruz derimod .un paralara hangi iş kollarına aktardıgını hemen ögrenmek istiyorum madam magazaları pazarlama acıyor siz bu paraların nerelere yatırım pyapıldıgını acıklayın gencler spk ya meil atın benim yazılarım alıntı yapın cevabı ögrenmek hakkımız hic bir şey cıkmazsa Orhan palayı arayın bunların hakkından gelir düşünün bir şirket 7 senedir temettü vermezmi, bütün şirketler milyarlarca yatırım yapıp her sene kar payı dagıtıyorlar sizin neyiniz eksik ama spk da cok kabahat hic bu şirketi araştırmıyor zafer bey hakkındaki bütün olumlu düşüncelerimi geri aldım hak yiyen şeytanından bulsun.ytd.
hala daha telefonlarıma cevap vermiyorlar dünden beri kafamı taktım kendimi kandırılmış hissediyorum gelişen iş hacmimiz sebebiyle kar payı dagıtmıyoruz diyorlar magazaları pazarlama actıgına göre yeni fabrikamı actınız arsamı aldınız fabrikayımı büyüttünüz yeni teknolojik makinalarmı aldınız hic birini yapmadıgınıza göre bu gelişen iş hacminiz ne oluyor acıklayın arkadaş daha fazla sessiz kalmayın sonunda beni savcılıga şikayet ettireceksiniz beni bilirsin yaparım dersem yaparım senin benim yatırımlarımdan ötürü zarar ettiremessin 7 sene bana kar payı vermemezlik yapamazsın o lüksün yok Zafer denen şahıs eger genel kurulda aynı sonucları acıklarsan sen bilirsin insanları cileden cıkar sonra istersen gel dışarıdan hisselerini alayım de daha bu konuya girmek istemiyorum...anladın sen onu bir market sahibinin bile hisseyi ucurabilecegi hissede şu hallere bak yazıklar olsun 2 tirilyon zararı hemen borsaya acıklatın yılardan beri 12 aylıkta yüksek kar acıklayan şirket ne olduda zarar etti 22 milyon dolar dövüzü olan şirket sadece 3.4 tirilyon dövüzden karı olur hesap verin spk. şikayet edin gencler biraz cabada sizden ytd.
Piyasa at yarışı gibi,,, avgyo avtur etılr vs vs vs,,,
yatırımcı coştu,,, spk birşey demedi,,,
alım zamanı gibi gelmiş görünüyor ne dersiniz bu fiyatlar bayağı bir ucuz sanırım.....
http://www.dunya.com/sirketler/inci-...-haberi-350797
İNCİ DERİ,,,,,
İran’da iddialı hedefleri olduğunu, önemli bir yerel ortakla imza atma aşamasına geldiklerini açıkladı.
Yer İmleri