2.46 kapattı,pijler
Bulaşmayın derim ben zarar falan bırakmadım karla ayrıldım beyazdan şimdi tahta sahibine 2.49 ve 2.50 den gitti
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Hırsızlık, yolsuzluk, arsızlık diz boyu; sonra sövünce edepsiz oluyoruz. Vay aq
Meksa ve globalin tecavüzü, SPK daki hacılar da çekirdek çitliyola...
Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani.
Halka arz var buyrun desinler, "arzın 2 katı talep geldi, lot lot dağıtıldı" desinler. Parayı ver, bekle... Millet senin sırtından kazansın, akşam boğazda o parayı iç etsin... Boğazlarında kalsın![]()
Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani.
Butcher herkesi soydular hayırdır hasar çokmu
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Maalesef hak veriyorum tam bir süzme hareketti ama bugün usta çırak demedi bilinçli bir şekilde malları dağıttı ilerleyen zamanlarda 1 TL görmezse adam değil bu hisse
Nakit kraldır.
Yer İmleri