Sayfa 22/279 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 169 - 176 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    taktik mi yaptılar 2,27 yi göstererek
    kurnaz ky ne oluyo diye gelsin diye..?
    ne planları varsa başarılı olmasın yvşk lar

2. 2.46 kapattı,pijler

3. Bulaşmayın derim ben zarar falan bırakmadım karla ayrıldım beyazdan şimdi tahta sahibine 2.49 ve 2.50 den gitti

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4. Hırsızlık, yolsuzluk, arsızlık diz boyu; sonra sövünce edepsiz oluyoruz. Vay aq
    Meksa ve globalin tecavüzü, SPK daki hacılar da çekirdek çitliyola...
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

5. Halka arz var buyrun desinler, "arzın 2 katı talep geldi, lot lot dağıtıldı" desinler. Parayı ver, bekle... Millet senin sırtından kazansın, akşam boğazda o parayı iç etsin... Boğazlarında kalsın
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

6.  Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    Hırsızlık, yolsuzluk, arsızlık diz boyu; sonra sövünce edepsiz oluyoruz. Vay aq
    Meksa ve globalin tecavüzü, SPK daki hacılar da çekirdek çitliyola...
    Butcher herkesi soydular hayırdır hasar çokmu

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Butcher herkesi soydular hayırdır hasar çokmu

Para en hassas sinir ...Acı yoksa kazanç yok eyvallah. Risk var eyvallah, ama bu itnelik. Başını tutturup tecavüze müsade eden patronun , acemilik diye savunma hakkı olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    Para en hassas sinir ...Acı yoksa kazanç yok eyvallah. Risk var eyvallah, ama bu itnelik. Başını tutturup tecavüze müsade eden patronun , acemilik diye savunma hakkı olamaz.
    Maalesef hak veriyorum tam bir süzme hareketti ama bugün usta çırak demedi bilinçli bir şekilde malları dağıttı ilerleyen zamanlarda 1 TL görmezse adam değil bu hisse

Nakit kraldır.

Sayfa 22/279 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •