Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 22/1004 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim uyarı için.

Benim oyun planım şu şekilde.
    Rakamlar VİOP YVADE KONTRAT İÇİN

Saatlik grafikte İchimoku+MACD+Stochastik ile işleme giriş çıkış. Ana yön belirlemede piyasay daha boğa daha ayı bakmada da süper trend haftalık kullanıyorum. Piyasa dip yapıyor doğru ama benim planımda daha alımlar bitmemiş gözüküyor. 145x lerden beri boğaydım haftalıklarda hedefim 158x lerdi. Buradan SHORT deniyorum 1448.5 den başlayan trend kırıldı düşüncesindeyim. 152x civarına kadar bir geri çekilme bekliyorum bu hafta. Zaten 2 gün yukarı bar bekliyordum. Bu hafta haftalık barımız kırmızı bar olacak.

Eğer 2 gün XU100 1475 üstü kapatırsa tekrar boğa olur be yukarıdan alırım. Bu sırada fiyat dışında diğer indikatörlere düşen ya da yükselen kırılmını teknik olarak doğru bulmuyorum. Kişisel düşüncem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doktorum bugüne kadar yaptığın bütün yorumların altına imzamı atardım...

Ama bu yorumuna pek ısınamadım doğrusu, yine de merakla bekliyor olacağım önümüzdeki üç günü...

Çift ay vade sonu olduğu için alengirli işler dönebilir, ama yine de düşüş yönlü en kötü senaryoda 155x' lerin altı olmamalı, olursa işin rengi (trend) değişmiş demektir...

Temel, teknik, osilatör, indikatör bazen bunların hepsini bir kenara bırakıp alıcı/satıcı dengesine bakmak lazım...

Ağustos başından beridir hiç aralıksız alınan U30 kağıtları var, ve sayıları oldukça fazla...

Ben çok uzun süredir böyle güçlü alımlar görmemiştim açıkçası...

2. TL BAZLI

USD BAZLI

USD bazlı grafik dirençlerine giderse eğer, TL grafik simülasyonda ne olur ???..

bu nedenle USDTRY dikkatli ve yakından izlenmeli çünkü fiyatlar da kritik eşiklere geldik,..

diğer bir ifade ile bu hareketin başlangıcı geliştiğinde 1591.36 alt üstten gelişecek ortaya çıkacak, başka hiç bir puan ve rakam bu manada geçerli değildir,..

o nedenle bu rakam da aynen USDTRY gibi dikkatli ve yakından takip edilmeli
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. 1590 da takoz koyan sanırım isyat ve garanti? Resmen adamı 200 bin lot short ile sıkıştırdılar bundan dolayı mı salmıyor acaba?

Teb de bu fiyatta kapanmaya razı olmuş gibi epey kapatmış. Yine de bu denklem çok çok fazla ihtimale gebe. Pastadan anlayan forumdaşlar yorumlarsa sevinirim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şaka gibi düşmesi gerekirken short poz kapatmalar dolayısıyla düşmüyor gibi anladım vay be paralara bak.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1590 da takoz koyan sanırım isyat ve garanti? Resmen adamı 200 bin lot short ile sıkıştırdılar bundan dolayı mı salmıyor acaba?

Teb de bu fiyatta kapanmaya razı olmuş gibi epey kapatmış. Yine de bu denklem çok çok fazla ihtimale gebe. Pastadan anlayan forumdaşlar yorumlarsa sevinirim.

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yarına shortla giren var mı ekip ...
    Unutmayınız biontech e Avrupa ve abd de TAM ONAY ALDI..

Hava yolu o yüzden gidiyor diyorlar tesis yapılır üretim artacakmış

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Danimarka öyle demiyor 1 Ekim de aşı test maske vb kaldırıyor toplumsal bagisikliga faydası olmadığını anlamış.polonyada kaldırıldı.

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Ama bu yorumuna pek ısınamadım doğrusu, yine de merakla bekliyor olacağım önümüzdeki üç günü...

Çift ay vade sonu olduğu için alengirli işler dönebilir, ama yine de düşüş yönlü en kötü senaryoda 155x' lerin altı olmamalı, olursa işin rengi (trend) değişmiş demektir...

Temel, teknik, osilatör, indikatör bazen bunların hepsini bir kenara bırakıp alıcı/satıcı dengesine bakmak lazım...

Ağustos başından beridir hiç aralıksız alınan U30 kağıtları var, ve sayıları oldukça fazla...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Teşekkür ederim. Açıkçası bana da saçma geliyor bazen ama saatlik MACD ne zaman kırılım yapsa her defasında aynını yaptı teknik her defasında çalıştı. Şimdi de kapanış sat verdi bakalım ne olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Sp500de bu sene 50. Ath geldi

Bunun üstü 1995de 51 1964 yılında 52.

8. Yine pozitif bir açılış. Peh....

Sayfa 22/1004 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz