Sayfa 22/218 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. ANADOLU AJANSI†@anadoluajansi
    ABD'de Philadelphia ve Missouri'nin ardından New York'taki bir Yahudi mezarlığında da taşlar tahrip edildi
    Abd derin devleti icinde bir tartisma var. Kureselciymis, mureselciymis artik onlar tarihin coplugunde yerlerini aldilar. Gecenlerde bir haber vardi, Soros Abd'den sinirdisi edilsin, pasaportu iptal edilsin. Bunlarin gidecek yerleri kalmayacak. Sokaklarda da gezemezler, insanlar bunlari gordukleri yerde yılan gormus gibi linc ederler.

Bunlar gunah kecisidirler. Abd ve Rusya, Suriyede karsi karsiya geldiklerinde, mantiksiz oldugunu yazdim. Simdi Ukrayna ve Karadenizde ayni masal var. Bugun Abd'nin onemli yoneticilerinin Ruslarla gorusmeleri ifsa ediliyor. Demek ki, Suriyeden bir dunya savasi cikacak, dunya bir nukleer savasa gidiyor denildiginde, Ruslar ve Abdliler birbirleriyle her detayi gorusuyorlarmis.Yani aynen yazdigim gibi. Trump, bu konuyla ilgili Kureselcileri, onlarin borazanlari basin kuruluslarini ve ustu kapali Cia'yi sucluyor.

Asil catisma kendi aralarinda, ortaligi karistiran Mccain. Bunlar Abd'nin dunyanin hegemonlugundan vazgecmesini istemiyorlar. Bu catisma kisa surede biter. Bakilmasi gereken yer Ron Paul'un lideri oldugu, Abd derin devletinin en kucuk ama en elit fraksiyonudur.

Ron Paul baskan olsaydi, bu isler boyle yurumezdi.

2. http://www.superhaber.tv/savci-le-pe...di-42903-haber

Savcı, Le Pen'i ifade vermeye çağırdı
    Elinizden geleni ardiniza koymayin. Haberde gitmeyecem diyor. Poponuz yiyorsa zorla goturun. Gecenlerde 5000 euro para cezasi vermislerdi.

Gecen hafta Kudus muftusu camiye sokmadi. Neymis basini ortmemis. Basini ortecegini mi sandiniz?

Yapilanlarin hepsi oylarini arttirir.

Fransa'da Bağımsız ve Demokratlar Birliği Partisi, yolsuzluk ve usulsüzlük ile suçlanan merkez sağın adayı Fillon’dan desteğini çekti
    Asil haber bu.

3. http://www.diken.com.tr/britanyanin-...ne-geri-donun/

Britanya’da ana muhalefette bulunan İşçi Partisi’nin lideri Jeremy Corbyn, Türkiye’ye çözüm sürecine geri dönme çağrısında bulundu.
    Seni kim dinler, dumbelek...

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi tarihi bir yerden bastacan, baslattigin yerin dogru olmasi lazim. Cünkü, hersey baslangic sartlarina bagli. Hemide hassas bagli. Sayet bir tek virgul farkli ossun, analez cok farkli yerlere gider. Gelecegi kesinlikle goremezsin.

Mesela ben dun bir analez yazdim. Yazi silindi. Anelezi 1923'den baslattim, Ataturk, Inonu, Chp, sonrasinda diger partiler, kisacik yazinin icinde butun aktorler vardi.

Okuyan olduysa sanslidir. Gercek odur. Dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar.

Benim artikin 10 koyu bulacak halim yok.

Referandumun sonucu da yazdigim gibi olacak, yanilmam mumkun degil abi.
    Abi yazı silinmiş, okuyamadım ve üzüldüm.
    Böyle konulara gir.
    Padişahları methet, kalıcı ol abi...

-Abdülhamid'i anlamak her şeyi anlamak olacaktır!
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=826

-Mısır Fatihi Yavuz Sultan Selim Han...
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1642

5. Marine Le Pen mi bu? Hunu bak hunu baaak...

6. Cem Seymen†@cemseymen
    Eğer Alanya kedi katliamını yapanlar için seferber olsaydı inanın bana muz ihracatında da başa güreşirdi. Önce hak için mücadele edeceksin
    Alanya'da muz 4 TL. Disarida muz 2, 5 TL. Nasil ihrac etcen haciii?

Abi trump in başkan olacağını bilen hong kong lu falcı priscila lam reis referandumu kaybedecek demiş abi bunlar galiba senin anelezleri arakliyo

Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Abi trump in başkan olacağını bilen hong kong lu falcı priscila lam reis referandumu kaybedecek demiş abi bunlar galiba senin anelezleri arakliyo

Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app

Dostlara Selamlar,

Asagidaki linkteki videoyu seyrettim de, gogsum kabardi ya. Meger ne cevherler, ne uluslararasi iliskiler uzmanlari, ne finanscilar varmis bizim icimizde de, haberimiz yokmus.

http://yenihamle.com/2017/03/04/ve-a...-desifre-oldu/

Eleman yakmis balatalari iyice, bence soylediklerine kendisi de guluyordur bi tarafiyla...Lam dingil, 3 milyon Turk dedigin kuru kalabalik senin. Cogunun acliktan agzi kokuyor, devlet yardimiyla, sosyal yardimlarla geciniyor. Gecenlerde birisi diyordu, 250 bin tane Turk cocugu, donerci dukkani acmak olarak goruyor hayalindeki isletmeciligi. Zannediyorlar ki, uc gun ust uste 1000 Euro cekince Almanya ekonomisi cokecek. Adamlar senin bir yilda yaptigin ihracati 28 gunde yapiyor angut. Kalkmis, yattigi yerden Almanya'ya ayar vermeye kalkiyor.

Baska bir tanesi de "Almanya 3. havaalanini kiskaniyor" diye bas bas bagiriyordu ekranlarda. Simdi insaati bitirmek icin kredi dileniyorlar Almanya'larda...

Referandum sonucu ne cikarsa ciksin, birsey degismeyecek. Bu kafayi tasiyan adamla ayni ulkenin havasini soiluyor olmak,zaten yeterince incitici degil mi...

Vesselam...

free
    S
    K
    Y

Sayfa 22/218 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz