Sayfa 220/1000 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ecevite benzeyen arkadaşla ilgili dediğimle , morukla yazışmamızın ilgisi yok .... ikisi ayrı konu
    Biliyorum ama kendisi hem Avusturya ekolünden hem de Smith'in öğrencisi olan hemşehrim sayılan Friedrich Hayek'in frekansına yakın olduğu için iltimas geçtim.

Friedrich Hayek dedik mi akan sular durur.

Ecevite benzettiğin adam klasik liberalizmin babalarından hemşehrim Hayek .
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Biliyorum ama kendisi hem Avusturya ekolünden hem de Smith'in öğrencisi olan hemşehrim sayılan Friedrich Hayek'in frekansına yakın olduğu için iltimas geçtim.

Friedrich Hayek dedik mi akan sular durur.
    ne biliyon
    belki Selma HAYEK
    https://yandex.com.tr/search/?text=s...33630&lr=11508

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Moruk oradaki resim Selma Hayek'e benziyormu allasen. Selma Hayek'i de görmüşlüğümüz var herhalde.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    dolar topiginde geldigimiz noktanin bu olmasi uzucu [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    '' Selma ( by moruk ) HAYEK , cildimin güzelliğini düzenli olarak içtiğim kemik suyuna borçluyum demiş ... Benim tipim değil bu bir ... ikincisi kemikleri kaynatmadan önce içindeki kurşun miktarını ölçtürüyor muymuş acaba çok bilmiş hanfendü... Hayvan otladığı tepiştiği yere göre vücuduna kurşun alır... O kurşun da gider kemikte ilikte depolanır... Sen de ilikli kemik suyunu usulüne uygun ( çok gıssık ateşte 12 seaat kaynayacak , üstündeki köpükler alınacak ohhho zahmetli iş ) kaynatır , muntazaman içersen vücuduna kurşun almış olursun bi güzel.... o kurşunu da bünye 30 yıl atamaz.... laubalilikten hoşlanmam , ciddiyeti severim , disipline hayranım. O kadar ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6. Etraftaki post keynesçilere , Wernercilere , Pettiforculara Vaguecilere Basil Mooreculara o biçim gıcık olduğum için

Smith ve Hayek'i duyunca bir kendime geldim. Fikir olarak bana en çok uyan tipler.

Vallahi Selma Hayek'i görsem bu kadar etki ederdi. Hayek'e laf yok forumdaşlar.

7. benim merak ettiğimm new york'tan colorado'ya helikopterle kaç saat sürüyor..?
    yakıt ikmali için arada kaç kere mola veriyor..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Etraftaki post keynesçilere , Wernercilere , Pettiforculara Vaguecilera Basil Mooreculara o biçim gıcık olduğum için

Smith ve Hayek'i duyunca bir kendime geldim. Fikir olarak bana en çok uyan tipler.

Vallahi Selma Hayek'i görsem bu kadar etki ederdi. Hayek'e laf yok forumdaşlar.
    valla sn. rxpu

F.A. Hayek' i tanitma konusunda emin olun Atilla Yayla'dan daha fazla katki sagladiniz [emoji4]

bu arada iktisatta avusturya ekolune yakin olmaniza sevindim, ulkemizde pek taraftar kitlesi olusturamadik malum

Sayfa 220/1000 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •