Sayfa 220/1002 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,644
    Küçük akıllılar büyük akıllılara karşı çıkarsa olacağı budur ülke ekonomisinin...acep ülkeyi küle dönzermek için küçük akıllılar bu emri nereden aldıki ?,ama bilesinlerki bu ülke insanı yani Türkler küllerindende doğar yapanlardan hesap sorar,devamlı belirttiğim gibi tünelin ucundaki ışık yakındır !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Adam, Tesisi kurmuş,Gece gündüz dememiş, işe koyulmuş,ABD den alacağımız F16 ların parasını ,yine onların parasıyla ,Dolar ile ödemek için hazırlıyor..!!
    ,Bizim polisler de işi gücü bırakmış,herifin matbaasına baskın yapıp,paralara el koyuyor..!! Çok ayıp yaaa.;-)))
    Kesin bunda,Bizi kıskanan dıj güjlerin parmağı var..!

Her geçen gün kafayı sıyırmak işten değil, Katara Dünya kupası için polis gönderecekmişiz, oldu olacak lejyoner toplayın bari.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Turan Akıncı'dan alıntı

TEK ADAMLIK
    Bir dayatma düzeni.
    Ama bu dayatmayı yapabilmek için para lazım.
    O koltukta kalmasını sağlayan kişilere 3-4 maaş lazım.
    Diğerlerine imar izni, araba, sen de alttan götür işleri düzeni var
    Bu parayı ülkeyi soyarak sağlıyorlar.
    Genelde yapılan her yeni yatırımın ucundan götürüyorlar.
    Para bitince gri işler başlıyor.
    Kara parayı aklama, pudra şekeri, silah ticareti gibi işler.
    Sonunda ülke GRİ listeye girdi.
    Elli sene Avrupa’ya gidip geldim.
    Hiç görmemiştim.
    Şimdi Türkiye’den gelen veya giden tüm uçaklarda,
    O ülkenin mali polisi devrede.
    Üzerinde ne kadar nakit paranız var diye?
    Soruluyor.
    Çantalar aranıyor.
    Hem gidişte hem dönüşte yaşadım.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Uzun zamandır görmediğim Suudi Arabistan'da çalışan bir arkadaşımla görüştüm, anlattıklarını duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı, güvenilir bir insan olmasına rağmen anlattıkları bana çok abartılı gelince google başvurdum ama orda da pek bir bilgiye rastlayamadım.

Kısaca, bütün ekonomisinin bağlı olduğu petrol, 2030 yılında hayatlarından tamamen çıkacağını ve gelir elde edemeyecekleri üzerine planlar yapmışlar ve sanayi, ticaret ve turizmi öne çıkarmak için çok büyük destekler vermeye başlamışlar.

Nitelikli yabancı yatırımcıların gelmesi için çok ciddi teşvikler vermeye başlamışlar.

Kadınlarda çarşafla örtünmeyi tamamen kaldırmışlar, baş örtüsünü serbest bırakmışlar.

Kadınların iş gücüne % 100 katılabilmesi için hatta erkeklerin hakim oldukları işleri yapabilmeleri için çok yüklü destek proğramları varmış, örnek olarak, kadının taksi şoförü olması halinde normal kazancının dışında 3.000 Riyal veriyorlarmış.

Gelişim ve dönüşüm için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceklermiş.

Bugün de bu habere rastladım.

https://tr.euronews.com/2021/11/13/suudi-arabistan-da-bir-ilk-kad-n-futbol-ligi-baslad?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobo x=1636838481

Dünyanın en yobaz tarikatların destek sağlayan ve başına bela eden Vahhabilerin bu dönüşümü gerçekten çok ilginç.

Bu arada Türkiye düşmanlığı hala devam ediyormuş, eskiden tıka basa Türk malları ile dolup taşan raflarda tek 1adet bile ürün kalmamış.

Hatta Suudlar artık Türkiye'yi cazip görüp gezmeye bile gelmiyorlarmış, bunda uygulanan ambargonun da etkisi varmış.

Nereden nereye?

Eğer doğruysa, Suudi Arabistan'ın bu kadar değişip ilerleyeceğini söyleselerdi görmeden inanmazdım.

Biz nelerle uğraşırken, dünya da neler oluyormuş?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 220/1002 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •