Sayfa 220/1005 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Viop LI

VİOP30 günlük de bugün İs Yatırımın baskıladığını düşünmüştüm ama TEB baskılamış, Gedik Yatırım short, İnfo Yatırım long açmış, Spot da satan BofA burada gene almış,

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ee bu borçla ne almış ki borçlanmış bu kadar çok?
    Çanta almış olabilir

3. Spot kapalıyken akşam seansini negzel alıyor. Hamissina caktigim.

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    reisin mal varlığı yayınlandı yankiler verin la rahibi geri
    İzmir'de ki brunson un çalıştığı kilisede başka papaz yok mu onu tutukluyalim diyecem de papazı netcen.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    keps var mı keps?!

Merak ettim.
    mega fabrikalar vestel diye belgesel var youtube'da var. orada nazif abi vestel fabrikaya helikopterle geliyor... inince şrak diye gözlüğünü çıkarıyor... sonra fabrikanın kapısında hazırolda kendisini bekleyen turan' a gözlüğünü uzatıyor... ahahhaha efsane ya.... sonra fabrikayı gezerlerken turan arkadaep hazırvolda bekliyor falan ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gençleştirme olmuş.

Nazif Zorlu'nın videosu var.

Çok sinili olduğunuz söyleniyor ne diyorsunuz diyor. O da gördüğünüz gibi ben çok sakin bir adamım, bana da bir koordinasyon toplantısında söylendi ben de o zaman siz de beni sinirlendirmeyin kardeşim deyip kestirip attım dedi. Detaylara çok takan ve disiplinli birisi.

Şirketlere kendi yağınız ile kavrulun benden para istemeyin diyormuş.

https://youtu.be/GlhkdnwuGn4?t=1375
    ticarette hand made in sultanhamam ekolündendir abimiz... aşırı derecede işinde titizdi kumaşçıyken de... tam bir tertip intizam insanı... bi de sözü senet olanlardandır... sultanhamam' a gidersen oradaki eski büyük kafalara sor hepsi tanır nazif abiyi...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Yarın güzel bir fışkırtma geliyor ellam, herif akşam seansında ne var ne yok süpürdü
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Arbitrajcılar eldeki parayı bağladı, bu saatten sonra taze para gerekir bence.

Televizyondan vs bu işin nasıl yapıldığı anlatılır ise yeni arbitraj parası gelebilir.

Komşumun galiba en az 10 milyon lirası vadelide, ona anlatayım diyorum ama kadının parasının başına bir şey gelir sonra benden bilir.
    bazı aracı kurumlar , viopta bist 50 hisselerinden kısa pozisyon karşılığı spotta taşısan bile karşılığı var satmayın desen bile , vade sonu uzlaşmayı kabul etmeyip , bazen son işlem gününde 17 gibi resen veya daha önceki günlerde vioptaki pozisyonnu kapatabiliyorlar... o zaman spot / vadeli pozisyon kapamalarında slipaj yüzünden feci şekilde kardan zarar edebilirsin , piyasadaki likidite uzlaşmaya gitmeden kapamalarda hayati öneme ...

Sayfa 220/1005 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •