Sayfa 220/1005 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Viop LII

1. Bir kaç sohbet odasında söylediler. Daha önce de duymuştum.

Doları altını olan ihtiyaç olmadıkça satmaz, vadeli hesap vadesi 3 ayı geçmez (şu sıralar ortalama 35 gün galiba) deniyor.

Borsa, dolar, eurobond, repo vs dolaşan en fazla atıyorum 50 milyar dolar vardır. Tasarruf sahibi için borsaya hala riskli bir yer. Büyük yatırımcı ve traderlar için ise borsa uygun.

Radikal değişiklikler olması lazım ki belirli seviyeler güçlü bir şekilde kırılsın. Hisselerin ucuz olması hala yeterli albeni yaratmıyor olabilir.

Önümüzdeki hafta bir kısım haberler gelebilir deniyor, büyük shortçular o çoşkuda short olacaklar belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

bazı arkadaşların kafalarında tereddüt varya
    öyle birisi olsam: bunu yazmam
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    728800'ü destek yapıp
    734500
    736000 aralığını almaya gidiyor yine

yatırım tavsiyesi değildir
    DÜŞECEK deyip,
    artık '' allah ne verdiyse, kaç kontrat takabildiysem kardır...'' deyip
    kestiririm milleti

verdiğim rakamların ise ne kadar milimetrik olduğu burada :

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    tkfen yakalayana guzel kademe verdi... ben yakalayamadim.. kismet... kisa vade. portfoy ttkom la devam yanina.. enka eregl krdm petkm ekledim azar azar... agirlik ttkom.. kismet
    . herlese iyi aksamlar...
    Ben de kapanışta aldım holy monday hatrına.
    Hafta sonuna emlak vergisi falan bişe çıkmaz İnşallah. Ekgyo ve ilave bir daha.
    Dün akşam pgsus tan yana kullanmıştım şansımı tutmuştu.
    Bakalım tutacak mı? Elimde hedge için açtığım kısalar hala duruyor.
    Pazartesi sabah fırsat verir vermez vedalaşırım kağıtlarla.
    İyi hafta sonları.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bazı arkadaşların kafalarında tereddüt varya
    öyle birisi olsam: bunu yazmam

DÜŞECEK deyip,
    artık '' allah ne verdiyse, kaç kontrat takabildiysem kardır...'' deyip
    kestiririm milleti

verdiğim rakamların ise ne kadar milimetrik olduğu burada :

Tebrikler güzel yorumlar için

5. Müzmin mevduatçının borsaya gelmesi için düşmeme garantisi verilmesi lazım. KKM gibin bir şey yaparsan gelirler o tayfa 1 kuruş koymaz borsaya kolay kolay.

6. Çıtak abi sen cahonun sivri diline aldırış etme, gördüğünü yazıyon olursa olur olmazsa ekime dersin...
    Cahocuum da iyidir emme bir türlü voleyi vuramadı bu piyasalarda,
    Thy 20 li fiyatlarda iken çok kere al dediği olmuştu, hatta ben cahonun thy tahtacısı olduğunu bile sandıydım o zamanları. O da benim gibi fakirmiş meğerse
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Müzmin mevduatçının borsaya gelmesi için düşmeme garantisi verilmesi lazım. KKM gibin bir şey yaparsan gelirler o tayfa 1 kuruş koymaz borsaya kolay kolay.
    Borsa yatırımı bir kültürdür.. Bizim yastık altı altın, dolar taşıyan, mevduat seven halkımızın borsaya daimi katılımı çok zordur.
    Halka arzlardan daha fazla pay almak için tüm akrabalarına hesap açanlar sebebi ile kuru gürültü yatırımcı sayısı artmış olsada , borsa insanımızın DNA sına çok uymaz...
    İlaveten belli bir rakam üstü hesap sayısı hala azdır. Çoğunluğu günlük sigara parasını çıkarmak için pandemi sonrası borsacı olan ve işlem yapan tayfadır...

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Müzmin mevduatçının borsaya gelmesi için düşmeme garantisi verilmesi lazım. KKM gibin bir şey yaparsan gelirler o tayfa 1 kuruş koymaz borsaya kolay kolay.
    Aynen öyle, konut veya dükkan kirasına rakip ürün çıkarmaları lazım. İnsanlar ana parasından ziyan etmek istemiyor, kültür ve geçmiş tecrübeler de destekliyor olabilir. Çoğu kişinin ailesi zamanında bir yerlerden göçüp gelmiş. Muhtemelen varlığını likidite eden gelebildi, likidite edemeyen veya parası vs olmayan oralarda kaldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 220/1005 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •