Sayfa 221/1005 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    NEDİM ŞENER i seyrediyorum da,
    AKP liden fazlasıyla akpli
    Ergenekondan hapse girdin diye
    Senin için yürüyüşler yapıldı..

Bu nasıl dönüş ki? Hepimizi hayrete düşürdün..

Bir de Hulki cevizoğlu var.. Onun gibi..
    Hz. Muhammed seçime girse, kazanamaz.
    Erdoğan kazanır diyen..

Siyasetinizde, gazeteciliğiniz de batsın..
    Evet Kemalist kesim CHP'den dışlandı, genelde temsiliyetsiz kaldılar ama AK partiye geçenler de oldu, saydıklarınıza ek teğmen çelebi, baykalın kızı vs dikkat çekenler.

Yılmaz Özdil vs.. de tamamen siyaset dışı kaldı gördüğüm kadarıyla. Yani ya reise geçecekler ya da siyaseten tasfiye olacaklardı kendilerine bu seçenekler kaldı sanırım. Ama garip duruyor senelerdir en ağır eleştirenler bunlardı, ta en baştan beri.

CHP içi siyaset böyledir forumda yazmıştım çok yakından biliyorum, Baykal zamanı arkadaşlarımı komple tasfiye etmişlerdi, bi daha da hiç birisi geri gelemediler. Genel olarak siyaset için birbirinizi kırmayın üzmeyin mecliste kavga eder sonra beraber cumaya oradan akşam karıya giderler, onlar takmıyor siz hiç takmayın.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    NEDİM ŞENER i seyrediyorum da,
    AKP liden fazlasıyla akpli
    Ergenekondan hapse girdin diye
    Senin için yürüyüşler yapıldı..

Bu nasıl dönüş ki? Hepimizi hayrete düşürdün..

Bir de Hulki cevizoğlu var.. Onun gibi..
    Hz. Muhammed seçime girse, kazanamaz.
    Erdoğan kazanır diyen..

Siyasetinizde, gazeteciliğiniz de batsın..
    Bence Nedim Şener chp fetö hdp arasındaki bağdan rahatsız her seferinde söylüyor zaten. Ergenekon konusunda da fetöyü suçluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    1 sene sonra belediye seçimleri var
    şu yerel seçimleri de eylül ekime falan alsalar keşke.
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bence Nedim Şener chp fetö hdp arasındaki bağdan rahatsız her seferinde söylüyor zaten. Ergenekon konusunda da fetöyü suçluyor.
    Nedim Şener'e hadi ordan derim. Ergenekon davasını Fetö siyasi destek almadan açabilir miydi? Ergenekon davasının savcısıyım diyen siyasetçinin yanında saf tutmayı yegledi. Ne çıkar elde etti bilemem.
    Chp yasal bir parti ile görüştü görüşebilir. Hdp bugün
    dese cumhurbaşkanlığı secimi icin Akp ile görüşmek istiyoruz.kosa koşa gider.
    Yenilenen İstanbul seçimi öncesi bizzat Apo'nun mektubunu okuttu.Nedim Şener bu konuda ne diyor acaba.

5. Su akboylar karsilarindakini aptal yerine koyarken kendi zekalarini baz almiyorlarmi deli oluyorum. Sanki haburda çadır mahkemesi kuran, davul zurna ile terörist uğurlayan chpydi. Ya da ne istediniz de vermedik diyen kılışdardı emenike. Yılmaz hoca dışında chpye bit defa bile oy vermisligim yok ancak dışı deveye erkek deyip münafıklık yapmak da ne bileyim.

1 MAYIS İŞÇİ ve EMEKÇİ BAYRAMI nı kutlarım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Geride kaldı kaynadı...
    Ben orada yapiyorum...Şuan yoldayım yarın akşam olmazsa merak ettiğinizi telden size cevaplarım

Hakan atillanın pasaportuna el koymuşlar. Yurtdışına çıkış yasaklıso olmuş. Nereden nereye kahraman değilmiydi bu herif
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 221/1005 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •