Sayfa 221/702 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 5611 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. Migros gayet guzel bilanco acikladi, sadece bilancoya gore yorum yapmiyorum. Bir suredir teknoloji ve market yatirimlarini takip ediyorum gayet guzel isler yapiyor. Borcsuz kasasinda nakit bol. Bir tek patron sirketi olmasi soru isareti ama oyakin sirketlerini gorduk. @Oralet hisse ariyorsaniz alin size hisse.

HEKTS - Hektaş Ticaret

Geçen dönem zar zor bilanço göndermişlerdi bu dönem bilanço göndermeyi unutmazlar umarım.

Nerden nereye tahmin yarışmalarından bilanço nöbetlerinden geldiğimiz vaziyete duruma bakınn.

Boyun devrilmesin kel leventtt.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. Hala burada kalan sayin hektasiler, hic bir sey bilmiyorsaniz satip 6 ay tl mevduata gecin 100lot hissenizi 120lot yaparsiniz. Ya da bilancosunu begendiginiz buyuyecek ucuz bir hisseye bir seneligine girin sonra tekrar hektasa geri donun x2 lot yaparsiniz.

tamam artik olan oldu, ama kurbanlik koyun gibi beklemeye gerek yok. Dedigim gibi hektasa yine yatirim yapabiliriz tamamen cekip gidin demiyorum ama bilancosu duzelirse mesela 2026 gibi gelmek lazim.

bakin 25liradan cikip alfasa giden sn acemi, bugun geri donse sattigi lotlarin 4 katina yakin geri alabilir. Firsatlar disarida kacirmamak gerekir.

4. cıvıtır ( X ) hüstadlarının kanıma girmesiyle aldığım ve hayatımın hatası olan tektaştan nasıl kurtulduğumu yazmıştım. Gerçekten bile bile hisse de kör aşık gibi aldatılmayı beklemek.....

Baktınız ki size yamuk yapıyor, boşayın gitsin. Her gün bu stres çekilmez. orta da bir dünya güzel var. Elbet biriyle veya bir kaçıyla flört ederek en iyisine nikah kıyar ve akıllı çocuklar yaparsınız. Bu ektaş tan çocuk da yapılmaz, sakat olur.

İşin şakası bir tarafa ; hisse taşımanın zamansal değeri de hesaplanmalı. Bekledikçe zarar büyüyorsa en iyisi uygun yerde bırakmaktır. Elbette yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel tecrübe ve fikirlerimdir.

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Hala burada kalan sayin hektasiler, hic bir sey bilmiyorsaniz satip 6 ay tl mevduata gecin 100lot hissenizi 120lot yaparsiniz. Ya da bilancosunu begendiginiz buyuyecek ucuz bir hisseye bir seneligine girin sonra tekrar hektasa geri donun x2 lot yaparsiniz.

tamam artik olan oldu, ama kurbanlik koyun gibi beklemeye gerek yok. Dedigim gibi hektasa yine yatirim yapabiliriz tamamen cekip gidin demiyorum ama bilancosu duzelirse mesela 2026 gibi gelmek lazim.

bakin 25liradan cikip alfasa giden sn acemi, bugun geri donse sattigi lotlarin 4 katina yakin geri alabilir. Firsatlar disarida kacirmamak gerekir.
    Fikir veriyorsunuz iyi güzel de siz neden çıkmıyorsunuz diye sormazlar mı insana.

Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Bay_Ballı Yazıyı Oku
    Fikir veriyorsunuz iyi güzel de siz neden çıkmıyorsunuz diye sormazlar mı insana.

ben baya baya ciktim, bir miktar biraktim. (O miktari hic satmam diyordum
    ama sanirim onu da satacagim)
    Toplamda o kadar zarar ettim ki, her gun gelip sovsem burada yine icim sogumuyor ;)

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Migros gayet guzel bilanco acikladi, sadece bilancoya gore yorum yapmiyorum. Bir suredir teknoloji ve market yatirimlarini takip ediyorum gayet guzel isler yapiyor. Borcsuz kasasinda nakit bol. Bir tek patron sirketi olmasi soru isareti ama oyakin sirketlerini gorduk. @Oralet hisse ariyorsaniz alin size hisse.
    https://tr.tradingview.com/chart/O1S...l=BIST%3AMGROS

1 yılda 10 kat gitmiş, 21 den hektaş satıp bu fiyattan migrosa girmek zor.

8. Halil Buhur’un bi sozu vardi.
    Giden hisse gitmeye, duran hisse durmaya devam edebilir.

onemli olan bilanco ve sirket.
    hektas yillarca yukseldi, artik gitmez denen yerde yine gitmisti. Simdi ise tam tersi bir tane olumlu durum yok, daha dusmez denen her yerde dusuyor, dusecek.

Sayfa 221/702 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •