Sayfa 2215/2222 İlkİlk ... 1215171521152165220522132214221522162217 ... SonSon
Arama sonucu : 17773 madde; 17,713 - 17,720 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    dipte mi? ...
    beyefendi müteahhit belli de Türkiyede maalesef bu geyikler fazla dönüyor. standartlara uygun bir ev muhtemelen dünya fiyatlarının üzerinde... ve alım gücü epey düştü... bunları gördkçe ve bunların dediklerini millet yapıp battıkça bu ülkede yaşamak zoruma gidiyor
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Papa, İznik'e gelirse, kaçarım ben...
    13 mayısta yazmışım. Neden biliyor musunuz?

1915 olaylarıyla ilgili, BM raporları vardır. Bu raporlarda, Türkiye'de 2 kesim suçlanır.
    @erefefik

2. מירב שרון Merav Sharon 🇮🇱🇹🇷✡
    @MeravSharon_
    ·
    3 May
    Bir Yahudi olarak hayatım boyunca Türk yurdunda barış ve kardeşlik gördüm. Bu millete gönülden bağlıyım.

3 Mayıs Türkçülük Günü’nü saygıyla kutluyorum
    ♥️🇹🇷
    מירב שרון Merav Sharon 🇮🇱🇹🇷✡
    @MeravSharon_
    ·
    5 May
    Yolum buraya kadarmış..

Gözaltılarla, sabaha karşı baskınlarla, susturulmaya çalışıldım. Ama susmadım. Şimdi başka bir ülkede, özgürce nefes alacağım. Türkiye’yi terk ediyorum. Kalbim burada kalan dostlarla. Dayanışmayla. ✌️
    @MeravSharon_
    ·
    17 May
    Dostlar, baskı, zulüm ve şiddet tehlikesi nedeniyle Türkiye’den ayrıldım!

Şu anda İsrail’deyim, bilginize..
    @MeravSharon_
    ·
    18 May
    💥 Türkiye’de bulunan YAHUDİ KARDEŞLERİMİZE !

Bu ülke, Yahudilere açıkça “burada istenmiyorsunuz” diyor. Biz de duyduk!

ÜLKEDEN BİR AN ÖNCE AYRILIN!
    Çok yanlış bir yere gidiyorsunuz. Kız alıp kız vermemişiz ama sizleri kurtarmaya çalışırız, ne kadar kurtarmaya çalışsak da telef olacaksınız. Müslüman çocuklar şehit edilirken, korkutulup, kanlarından gençlik iksirleri yapılırken dalga geçiyordunuz.

@erefefik

3. מירב שרון Merav Sharon 🇮🇱🇹🇷✡
    @MeravSharon_
    ·
    22s
    💥 Yüzlerce Yahudi Türkiye’yi Terk Etmeye Hazırlanıyor..
    𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
    @mufidyuksel
    ·
    8s
    Demek ki, sonrasında bu ülkeyi karıştırıp, kaos ve kargaşaya sürükleyeceksiniz.
    Onlar yapmayacaklar, ''Yahudiler günah keçisidirler'', ''kin ve nefret besleyip, kendilerini gizleyenler'' yapacaklar.

Seher Sofuoğlu
    @profsofuoglu
    ·
    21s
    Gitmesinler... bu doğru bir davranış olmaz! Türk yahudiler de vatanlarına sahip çıkmalı, vatanları Türkiye...
    Aidiyetleri yok, giderler. Küpleri doludur, baklavaları, börekleri, kaymakları da yediler.

Tabii çok büyük bir sorunumuz var, bunlar gittikten sonra bu memleketin sahibi kim olacak? Mesela bir İslamcı şöyle bir mesaj yazmış:

Ensar Çalışkan
    @ensarcaliskan
    ·
    1 sa
    Defolun…
    Kurmançi şöyle demiş:

Kurmanci02=🇹🇷=❤️
    @Kurmanci02
    ·
    5s
    İyi olur. Çünkü sqbrimiz kalmadı. Biz onları yollamadan defolup gitsinler.
    Musa İbrahim 🇦🇿
    @musaibrahim48
    ·
    1 sa
    Azerbaycana gelin
    Lord I. Horatio
    @Zagorakis_
    ·
    10s
    Bir iç savaş, felaket duyumu mu aldılar?
    Mert Arıoğlu
    @mert_arioglu
    ·
    58d
    Gitmeden önce bu milletten çaldıklarınızı bırakın. Yoksa dünyanın neresinde olursanız olun gelip alacağız. Ben alamazsam evlatlarım alacak.
    wanex
    @wixarz
    ·
    3s
    Buradayım, bu ülkeyi üç beş şeriatçı radikal islamcıya bırakmayacak milyonlarca Cumhuriyetçi laik Türk var. Biz de onlardanız.
    En sonuncu mesaj masal. Aslında yazdığı doğru ama zavallı, hiç bir şey yapamazlar. Partileri var(cehape), seçim olsa 1.parti olabiliyorlar ama hiç bir şey yapamıyorlar. Yapabilecek olan, şimdiye İmamoğlu'nu çıkarırdı.
    @erefefik

4. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: Herkes Türkiye Ligi’nin nasıl bir lig olduğunu biliyor!
    Soruşturma açılıp, gözaltına alınmalı... Bu söylenenlerin yarısını söyleyeni gözaltına alıyorlar.
    Bu nedir abi? Bu haber, siyaseti ve borsayı etkileyecek çok önemli bir haberdir.
    @erefefik

5. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

6. @erefefik

7. https://x.com/Zaferrhaberr/status/1924098775766683775

Zafer Haber
    @Zaferrhaberr
    #SONDAKİKA | ÜLKENİN DİLİ Mİ DEĞİŞTİ!

Erzurum, Tekman Belediyesi, Belediye binasının tabelasını Kürtçe olarak değiştirdi.

Prof. Dr. Cicikuş
    @cicikus_dr
    ·
    17s

Parodi hesabı
    Dadaş Erzurum lan. Bu iş nasıl Erzurum’a kadar geldi?
    Aslında ''dadaş'' 50-60 sene önce Kürtler için söylenirdi. Mert, yiğit, özü sözü doğru anlamında. Eski Erzurumlulara sorulursa anlatabilirler.
    Sonradan düğünlerde içip içip, halay başına geçen acayip tipler ortaya çıktılar, sahiplendiler.
    @erefefik

8. https://www.odatv.com/guncel/roketsa...aber-120098877

Roketsan'dan sonra... Havelsan'da şoke eden olay: 5 ay içinde iki kötü haber
    Ankara Yenimahalle'de 32 yaşındaki R.K. isimli Havelsan çalışanı kendi odasında bulunan ranzada asılı şekilde bulundu. R.K.'yı olay yerinde bulan kuzeni M.Z.B.'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri R.K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi.
    @erefefik

Sayfa 2215/2222 İlkİlk ... 1215171521152165220522132214221522162217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •