5.50 ye gelecekse 6.50 den neden aliyosun? Bekle!
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.50 ye gelecekse 6.50 den neden aliyosun? Bekle!
Kardeşim 6.5 de olsa 7 de kimse satmaz ikide bir aynı şeyi neden yazıp duruyorsun amacın ne tamam anladık teşekkürler de yeter
batan geminin malları paylaşılıyor zannediyor insan bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca.Akadaşlar kağıdın üzerinde öyle veya böyle uzun zamandır kara bulutlar esiyor zaten.Fırsattan istifade spek belaları istedikleri gibi at oynatıyorlar rezil kağıtta.Tam bir k.y. düşmanı SABANCIZADELERDE aldıkları olumsuz kararlar ve beceriksiz icraatlarıyla speğin ekmeğine terayağ sürüyorlar.
Bunca olumsuzluklar varken bu konulara katkıda bulunurcasına yapılan yorumların bizlere hiçbir faydası olmadığı gibi bazı yeni ortakların paniğe kapılıp kaçmalarına neden olunmaktadır.Yıllardır borsada olmasına rağmen hala bu işden bir şey anlamayan ,batık bir acami abi tavsiyesidir.İyi akşamlar.
Arsa yalani nooldu.bi haber var mi..bu hikayeyle mal itelediler millete....trabzon limanda 19 larda uyardim milleti..herkes bana karsi cikti .hisse 14 e demir atti , mepette 3.08 de uzak durun dedim.yine hakli ciktik.burda da uyarimi yaptim...ins hakli cikmam..ama gidisat kotu.dikkat edin .hayaller yemyesil fakat gercekler kipkirmizi...
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Arsanın 1/3 u satıldı Kasım ayında. Kap da haberi var. Bunun üzerine yapılan konut projeleri ve satın alanlar var. Geri kalanı için bir haber yok şimdilik. Bence acele de etmiyorlar. Mevcut projeler bitince arsanın geri kalanını daha iyi fiyata satacaktirlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dunya borsalari cakildi.yarin endekse yi ne e gomecekler...%3e daha hazir olun ..dibin dibi vardir bunu unutmayin.5 lere kadar yolu var kisada ...
Yer İmleri