Sayfa 222/443 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 3540 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1. Çok teşekkür ederim🙏🏻

2. İhtiyacım olmayan bir parayı en az 2 yılı göze alarak kumar parası olarak yatırdım. Umarım iyi olur....

Alıntı Originally Posted by Cantunç Yazıyı Oku
    İhtiyacım olmayan bir parayı en az 2 yılı göze alarak kumar parası olarak yatırdım. Umarım iyi olur....
    Kumar parası ne demek ?

4. Kumar parası: sadece eğlence için harcanacak geri dönüşü beklenmeyen ama dönerse ekstra mutluluk verecek, tamamı kaybedilirse bile üzüntü vermeyecek sadece keyif için ayrılan para demek👍🏻Aynı şekilde ben de kumar parası için ayırdığım bir mebla ile hissedeyim açıkçası😂😂😂😂😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by Doktor Baykuş Yazıyı Oku
    Kumar parası: sadece eğlence için harcanacak geri dönüşü beklenmeyen ama dönerse ekstra mutluluk verecek, tamamı kaybedilirse bile üzüntü vermeyecek sadece keyif için ayrılan para demek����Aynı şekilde ben de kumar parası için ayırdığım bir mebla ile hissedeyim açıkçası������������
    Teşekkürler sn Hocam, benim söyleyeceklerimi benden daha güzel söylemişsiniz....

6.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Kumar parası ne demek ?
    Sn Kazancı, temettü vermeyen, sık sık bedelli yaparak yatırımcının cebindeki paraya göz diken, ciddi fiyat oynaklıkları olan (1 liradan 10 liraya gidip, sonra oradan tekrar 65 krş a gelen), sürekli yatırımcısını bıktırıp yüksekten sattığı hisseleri alttan toplayıp yine k'ye devreden ve bu şekilde para kazanılan ve genellikle de BİST 100 dışında olan hisseler benim gözümde kumar hisseleridir. Tabii sizin görüşünüz farklı olabilir, ona da saygı duyarım....

Kumar oynamaya mı geldik buraya?
    Yanlış yatırım diyebilirsiniz.
    Adese temeli dünden daha iyi fiyatı daha kötü
    Vardır bildikleri...

8. Bu şirket çok ucuz kalmış niye gitmiyor acaba

Sayfa 222/443 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz