Eğer doların yükselişine inanıyorsanız altınin grafiği de günlük haftalık aylık iyi duruyor. Gram altın ile çarpanı iki olarak faydalanırsiniz.
Eğer doların yükselişine inanıyorsanız altınin grafiği de günlük haftalık aylık iyi duruyor. Gram altın ile çarpanı iki olarak faydalanırsiniz.
ABD on yıllıklar ateşli. Petrol 70 USD yi geçti. Her yol Trabzon gibi oldu.
Çalışan, üreten , değer katan ve emeğiyle ülkemizi aydınlatan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 92 yaşındaki Hanım Pınarlı'ya cinsel saldırıda bulunup boğarak öldüren A.Ç'nin, gözaltı sırasında üç hilalli dövmesinin görünmesi üzerine İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ''Kadına Yönelik Şiddet Araştırılsın önergelerimizi reddeden bu zihniyet, dövmeyi araştırmanın peşine düşmüş'' diyerek bakanlığın soruşturmasına tepki gösterdi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/bahc...urmasi-1818915
Kadin ne guzel yazmis.
Bana cicek verme is ver..! diyor.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile yaşanan S-400 gerilimine ilişkin "S-400 kararı Türkiye'de bir gecede alınmadı, S-400'ler NATO savunma sistemine entegre edilmeyecek" açıklamasını yaptı.
Yer İmleri