Sayfa 223/1023 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    alış satış arasındaki fark niye bu kadar çok açık bilen var mı?
    Bundan sonra sorduğun soru başına 100 lira alacağız senden...

Hesaplı ve dikkatli sor...

Paran da yokmuş zaten...

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    halkb de müthiş bir oyun oynuyorlar ve o topikte yazan bir kısım insanda bu oyunun parçası oluyor.
    Bu konu bu günde benim dikkatime takıldı. Benim hatırladığım kadarıyla Halkbanka ceza verilmesi (veya verilmemesi) amerikan ticaret bakanlığının işi gibiydi hatırlıyorum. Mahkemenin böyle bir görevi veya sorumluluğu da yok. Ama mahkeme ceza vermedi haberinden acayip pompa var hisse de. Şimdi gidip bunu halk topiginde yazsam bir sürü saldırgan ifadelere maruz kalırım.

3.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    5000 dolar? 6 aylık harcaman benim toplam birikimim kadar. bu muhit zengin muhiti bu açıdan da bana göre değil galiba.
    yıllardır kendi hakkımla çalıştım dolarları stokladım,şimdi biraz sefa sürmek benimde hakkım. yanlış anlaşılmasın 5000$'ı bu ay yurtdışında harcadım. isviçre çok pahalı para su gibi gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    5000 dolar? 6 aylık harcaman benim toplam birikimim kadar. bu muhit zengin muhiti bu açıdan da bana göre değil galiba.
    Proton moralini bozma şu verilere bak:

2016 verileri:

10.000 TL'ye kadar hesap sayısı: 65.009.362
    10-50 bin lira arası hesap sayısı: 4.723.583
    50-250 bin lira arası hesap sayısı: 2.096.985
    250 bin - 1 milyon lira hesap sayısı: 408.617
    1 milyon lira ve üzeri hesap sayısı: 94.529

Bunlar hesap sayıları yani gerçek mudi sayısı çok daha az. Yani sen biriktirdiğin 30kUSD ile 81 milyon kişi içinde ilk 3-3.5 milyon kişi içindesin. Rahat ol. Keyfine bak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Proton moralini bozma şu verilere bak:

2016 verileri:

10.000 TL'ye kadar hesap sayısı: 65.009.362
    10-50 bin lira arası hesap sayısı: 4.723.583
    50-250 bin lira arası hesap sayısı: 2.096.985
    250 bin - 1 milyon lira hesap sayısı:...

Bunlar hesap sayıları yani gerçek mudi sayısı çok daha az. Yani sen biriktirdiğin 30kUSD ile 81 milyon kişi içinde ilk 3-3.5 milyon kişi içindesin. Rahat ol. Keyfine bak.
    Evet proton keyfine bak.

Yüzde 3 desin ama yıllardır biriktirdiğin 30KUSD 120KTL eder bununla da Ankara da yüksek girişli bir kümes dahi kendine alamazsın. Rahat rahat birikim seviyesinde yüzde 3'de olup, 1990'lı yıllardan itibaren devletin hazine arazisine çöküp gecekondudan apartman daireleri sahibi olan çankırılı çorumlu kırıkkkale li evsahiplerine her ay 900-1200 TL gelir transferi yapmanın zevkine var. Ki bu yöreler yapılan bir ankette dolaresi en çok seven ve en çok dolaresle birikim yapan iller olarak çıkmıştır.

Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Bu konu bu günde benim dikkatime takıldı. Benim hatırladığım kadarıyla Halkbanka ceza verilmesi (veya verilmemesi) amerikan ticaret bakanlığının işi gibiydi hatırlıyorum. Mahkemenin böyle bir görevi veya sorumluluğu da yok. Ama mahkeme ceza vermedi haberinden acayip pompa var hisse de. Şimdi gidip bunu halk topiginde yazsam bir sürü saldırgan ifadelere maruz kalırım.
    aynen öyle mahkemenin halkb ye bir ceza verme yetkisi yok yetki emin değilim ama ya abd hazine yada ticaret bakanlığında hakan atiila abd çıkarlarını zora sokmak iran ambargosunu delerek ambargonun zayıflamasına neden olmak ve bunu halkbanktaki en yetkili kişilerden biri oalrak yapmakla suçlandı
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    Volatilite (yani oynaklık) yükseldiğinde genelde marjlar açılır. Yüksek oynaklıkta hızlı yükseliş ya da düşüşler olasıdır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    böyle günlerde döviz buroları pahalıya almayalım ucuza satmayalım mantığıyla hareket ederler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 223/1023 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •