2-2 yaptik burdan cevirirsek var ya..
2-2 yaptik burdan cevirirsek var ya..
Maglubuz ya gel gecikme [emoji23]
Volkan finish
Aziz finish
Ersun finish
Aykut finish...
Ama siz hayallerini kurmaya devam edin
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh arkadaş yuh....
Kacarmı bunlar
Tum takdir haklarını dibine kadar cicondan yana kullanan fırat efendi...sen iyi hakemsen digerleri ne yapsın
Hep destek tan destekcilerin bu sene tam muhalefette olması da ayri enteresan hem de iki ay once basladilar. Ben hep muhalefetim kendimi biliyorum en azından.
90 dk boyunca ciconluların yaptiklarına ses çikarmayan fırat maç sonu olayların tek sorumlusudur...
Eşşek kadar adamsın amatör küme hakemi bile evsahibi takımı bu kadar kollamaz, seyirci etkisinde bu kadar kalmaz, maç sonu VAR izleyecegine oturup nasıl mac yönettigini izlemeli
Firat gs ye calisti ama yine de makus talihlerini kiramadi. Agirligi gs li olmak uzere birkac futbolcuya kirmizi, hasansas adli mahlukata hak mahrumiyeti ve saha kapama cikmasi lazim adalet varsa.
Anderlecht karsisinda guzel galibiyet oldu. Kocaman ve Cocuman adli kazma antrenorlerin yuz vermediği Valbuena kagit üstunde leş kariyeri olan Koeman tarafindan şans verilince iki mactir damga vuruyor.
Su benziayi da gonderirlerse hatalarina ragmen uzun vadede Koc ve ekibine guvenim artar. Devre arasi iki transferle bu yili ortalama kapatip gelecek sezonun altyapisini hazirlamak lazim.
Yer İmleri