-
Aman dikkat spek çığırtkanları dolaşmaya başlamış ,Sürü pisikolojisi uygulanıyor.Bu güzel işte.Ben daha da çok keyif almaya başladım.
YTD.
-
[QUOTE=Trader07;1889005]Teknik olarak görmesi gereken yer 5.40 ...[/QUOTE
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİR TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKINI MUTLAKA SİZ BİLİYORSUNUZ DEĞERLİ KARDEŞİM.lÜTFEN SAYFADAN AYRILIN ALLAHAŞKINA. iNSANLARIDA SİZE MUHATAP ETMEYİN.bANA GÖRE BU KAĞIDIN teknik olarak görmesi gereken yer sıfırdır.varmı diyeceğiniz.
Son düzenleme : waktanw; 20-03-2018 saat: 10:26.
-
trabzon lıman ve mepet tahtalarında donen dumenleri de ky kardeşlerime anlattım defalarca , hepsi bızı spek çığırtkanı zannettı )) mıllet habire malıyet dusurme derdıne gırdı .şimdi şemsiye girdi ...nasıl çıkıcak merak ediyorum .kımseyı etkılemek değil amacım fakat kağıdın yonu pek iç açıcı değil , tavan hayalı kuranlar ...bu hayaller birgun ocağınıza incir ağacını dikecek haberiniz ola )
-
Sessiz kalmak gerek. Piyasalarda kesinlik olmaz, kimseyi yanlış yönlendirip vebal almayalım.
-
Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan da sus adam sansınlar,Yeter artık yazma git. senin kimseye haraket etme hakkın yok şemsiye girmişde derdi tasası sana mı düştü be,
YTD
-
hacimli alışlar güzel garanti, turkish, anadolu, marbas 7,32..7,35
ha birileri hacim diyordu, her kademeye veriyolardı hani hayırdır..
-
10 kademe kaldırıp 20 kademe içeri alıyor namıssız spek...kapanışa eksiye donmese ıyı
-
sözde hissesi olmayıp, topiği ve tahtayı bu kadar yakından izleyen forum üyeleri zor bulunur.. vay acınası spek vay .net :D
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri