Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Bu hissede çok güzel spk adamlariyla iş tutanlar var biri bu ziya bunun başka yolu yok gitmemesinin nedenide yok.
2024 kadar vergi indirimi 465 milyon teşvik bu hisse 2023 hissesi olur artık kimseye para vermez bunlar ister dirence bak ister dolar bazinda bak isterse 1 milyar tesvik daha gelsin hepsi hikaye oldu.
Tahtaya bakıyorsun, aha şimdi dönecek, aha burdan dönecek oluyorsun ama,kademe kademe şivayi şivayi yedire yedire salıyorlar. şimdi sıra 3.22 de. erimeye başladı. ben yorumu yazana kadar düşmemişse eli kulagında.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
vergi teşviki aralık ayının ilk günlerinde alınmış ne hikmetse açıklama kasımın 9 olmuş sanırım teşviki verenler illede ayın 9 açıkla demiş olmaları lazım.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Bulmuşlar atlayan sazanları yiyorlar 2.37 nere 2.18 nere gidiyo ucuzmuş falan hikaye 2 olsada ucuz diye beklersin kime ne diceksin düstu diye gitmeyen gitmiyo .
103.200 pgasus hayirli olsun bana bekle beni pol
Endeks, döviz, emtia karşısında sürekli düşen bir kağıt. 2.60 tan da aşağıda aslında şuanda.
Yer İmleri