Ben bu piyasayı damardan aldım ....umutsuz vakayım.
ama çevremden kardeşim dahil kimseye aldırmadım.sadece kovidde amcaoğlu almış.lem dedim 45 in yaşından sonra netcen borsayı.
3-4 ay öncede alt komşum lisede öğretmen."komşu dedi benim bir öğrencim var okulda dereceye giren zeki bir çocuk .çocuk artık okumaz oldu.notları tavandan tabana geldi.Ailesi ayrıydı acep ondan mı diye merak ettim rehber hocayla görüştük.borsa ya merak salmış az biraz para kazanmış .dedi gel bir konuş. ... gittim konuştum çocukla ...dedim napcan parayı ..dedi abi bizim evimiz yok ev alacam.annene baban ne diyor.dedi anam babam ayrı. bak eviniz bile yokmuş .sermaye yok.sen en iyisi önce oku çalış elin ekmek tutsun sermaye biriktir bu zaman zarfında illa bu işde ekmek var diyorsan devam edersin. insanların tokalaşması önemlidir.
çocukla tanışırken elimi sıkmışdı ... söyediklerim hiç sarmamış olmalıki elinin ucuyla hatta parmağının ucuyla tokalaştı.gençdir sonuçta .muhalif ruhlu anlarım.
şimdi tel geldi komşum gene rehber öğretmen eşliğinde konuşmamı istiyor.çocuğun bana soracakları varmış...
ne yapmalıyım ? ne söylemeliyim ?
Herkesin derdi başka.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri