Sayfa 225/404 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Paranın başına bir şey gelmese bari. Ordan çıkıp, buraya gelene kadar %10 yedi zaten ��
    1920 lerden beri faaliyette bu adamlar ve Turkiye'nin en durust ailesidir.

Calisma hayatinda KOC grubunda olmak bir prestijdir, tipki ITU'lu olmak gibi.

Bu donemin her turlu riskini, dusunmus, degerlendirmis ve gerekli onlemleri almislardir diye dusunuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1920 lerden beri faaliyette bu adamlar ve Turkiye'nin en durust ailesidir.

Calisma hayatinda KOC grubunda olmak bir prestijdir, tipki ITU'lu olmak gibi.

Bu donemin her turlu riskini, dusunmus, degerlendirmis ve gerekli onlemleri almislardir diye dusunuyorum.
    TL deki değer kaybı ve belirsizliğe dikkat çekmek istedim. Önceden kararlaştırılmış bir tutar, şu an %10 daha az dolar alabiliyor. O manada demek istedim. Yapı kredi bankasından muhakkak koç grubu olarak temettüleri bir şekilde hedge/ forward ediyorlardır

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    TL deki değer kaybı ve belirsizliğe dikkat çekmek istedim. Önceden kararlaştırılmış bir tutar, şu an %10 daha az dolar alabiliyor. O manada demek istedim. Yapı kredi bankasından muhakkak koç grubu olarak temettüleri bir şekilde hedge/ forward ediyorlardır
    Ihracat gelirleri yeterli bence, bankalardan doviz alacaklarini sanmam.

4. Dolar bazlı geçen haftadan aşağıda işlem görüyoruz. Kasım öncesi dibimiz 4-4,2 milyar dolar şirket değeriydi.

Tepe gördüğümüz 3,38 dolar dan tam 1 dolar aşağıdayız. Kabaca 1 X 2,5 milyar ödenmiş sermaye = 2,5 milyar dolar değer buhar oldu.

5. 2,5 milyar dolar kabaca bir arçelik veya yapı kredi nin piyasa değeri kadar kayıp demek. Türk varlıklarının böyle buharlaşması acaba kimleri sevindiriyor. Bizi sevindirmediği kesin

6. Son 6 işlem gününde , Ford un batarya fabrikası yatırım bedeli kadar ( 2 milyar euro) değer kaybettik. Salt rakam olunca pek anlamı olmuyor bazen karşılaştırmalı söylemler daha etkili.

Yabancının alay konusu olduk. Biz Arjantin’ e hangi gözle bakıyorsak, maalesef dışarısıda bize öyle bakıyor

7. Sayın Aya Sofya imamı çıksada , bize ülkenin kur- faiz politikasını anlatsa. En azından makro politikayı bilelimde, ona göre pozisyon alalım

8.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Sayın Aya Sofya imamı çıksada , bize ülkenin kur- faiz politikasını anlatsa. En azından makro politikayı bilelimde, ona göre pozisyon alalım
    eski iktidarlar olsa çoktan seçim kararı alırdı. bitirdiler. iyice fakirleştik. borsa düşer çıkar o ayrı. hem faizi çıkar hem usd çıksın.

Sayfa 225/404 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •