Sayfa 225/817 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by d_kozmos Yazıyı Oku
    kırtasiye yardımı dediğiniz öğretmenlere bu sene eylül ayında verilecek olan 1.050 tl mi acaba. ve bu 1.050 tl ile marşal tahtasının speğinin ebesini emeceksin doğrumu anladım.
    Evet aynen öyle
    Hor görme, sana az gelebilir ama bana göre çok bir miktar.
    Helal para.

2.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
    Ne gülüyorsun devrikiki.

Benim bir liram senin milyonlarından daha kıymetli.

3. 39,16 kırarsa 38,44 ve 38 olabilir.

4. Hahahaha adam doğru söylüyor...
    Geçen speğin odasına gittim baktım pc nin başında hüngür hüngür ağlıyor...dedim noldu anlat bana sonuçta ben senin yancınım...

Bi baktım forumu okuyor gözleri yaşlı şekilde ağbi görmüyor musun bu mgm denilen adam mahvetti beni çok zarardayım hep en yüksekten verip alttan alıyor...

Çaresizliğimizden bahsettik bir süre sonra sarılıp beraber ağladık....Çünkü elimizden gelen birşey yok

O günden sonra speği hiç görmedim mecidiyeköy de pc teknik servis işine girmiş diye duydum

Daha ayrıntılı yazacaktım ama telden giriyorum idare edin

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Hahahaha adam doğru söylüyor...
    Geçen speğin odasına gittim baktım pc nin başında hüngür hüngür ağlıyor...dedim noldu anlat bana sonuçta ben senin yancınım...

Bi baktım forumu okuyor gözleri yaşlı şekilde ağbi görmüyor musun bu mgm denilen adam mahvetti beni çok zarardayım hep en yüksekten verip alttan alıyor...

Çaresizliğimizden bahsettik bir süre sonra sarılıp beraber ağladık....Çünkü elimizden gelen birşey yok

O günden sonra speği hiç görmedim mecidiyeköy de pc teknik servis işine girmiş diye duydum

Ya sen ne içiyon ICO ? Özelden de yazabilirsin...

6.  Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Hahahaha adam doğru söylüyor...

Pico sen işine bak.
    Yazılanlar ortada. Ne demişsek çıkmış. İtiraz edecek birşey yok bence. Kademe kademe yazıyoruz.
    Emecem ebenizi

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Pico sen işine bak.
    Yazılanlar ortada. Ne demişsek çıkmış. İtiraz edecek birşey yok bence. Kademe kademe yazıyoruz.
    Emecem ebenizi
    Benim bu aralar eğlencem sensin hiç bozma kendini aynen böyle devam et....hahahahahahahaha

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Benim bu aralar eğlencem sensin hiç bozma kendini aynen böyle devam et....hahahahahahahaha
    ICO Kozalara da mı el attın?

Sayfa 225/817 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •