Sayfa 226/992 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    250 baz puan faiz artsa şaşırmam.

Bana göre yaz geliyor eldeki konutların satılması için 250 baz faiz indirimi olacak..........

2. Goldman sachs, türk bankaları ve şirketlerle, yapılandırılmış büyük kurumsal kredileri satın almak için görüşmeler yapıyor - matrıks

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Goldman sachs, türk bankaları ve şirketlerle, yapılandırılmış büyük kurumsal kredileri satın almak için görüşmeler yapıyor - matrıks
    Bu haber faizlerin düşeceğine delalet ))))))

Yarın mb ben burdayım demek için 25 baz puan artış verirse merkez bankası üzerinde baskılar olduğuna dair söylemler artar.

Yarın mb değişiklik yapmazsa dolarda kısa vadede kayda değer birşey olmaz, orta vadede yukseltir

Yarin mb 200-275 baz puan arası faiz arttirirsa bu çok önemli bir tampon olacaktır, onumuzde ic ve dışarda artan riskler ve vadesi gelen doviz borclarla artacak doviz talebine çok iyi bir yatırım olur, yarin yapilmayacak 250 bp arttırım yazin 400 bp olarak çıkar.

Ben zaten para sahibiyim ve çalışan biriyim, paramı kazanıyorum, dinamiklere gore pozisyon alıyorum, burda faiz duasına çıkmadım, ülkenin çıkarları açısından olması gerekeni soyluyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Bloomberg HT Araştırma’nın*TCMB*faiz kararına ilişkin anketi sonuçlandı. Ankete katılan 17 kurumun medyan beklentisi politika faizinde herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceği yönünde..

Ankete göre yıl sonunda Merkez Bankası'ndan toplam 400 baz puanlık bir indirim olması ve politika faizinin %24'ten %20'ye inmesi bekleniyor.*
    Neye dayanarak inecek bu faizler onu da söyleseler keşke... Yıl sonunda düzelecek mi her şey?

Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Neye dayanarak inecek bu faizler onu da söyleseler keşke... Yıl sonunda düzelecek mi her şey?
    Manipulasyon degilmi ? At lafı ortaya dolar short pozisyon ac faiz dusecek diye beklenti yarat doları fırlat sat. Bununda adına spekülasyon deniyormus serbest ekonomiymis falan filan

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Bloomberg HT Araştırmaâ��nın*TCMB*faiz kararına ilişkin anketi sonuçlandı. Ankete katılan 17 kurumun medyan beklentisi politika faizinde herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceği yönünde..

Ankete göre yıl sonunda Merkez Bankası'ndan toplam 400 baz puanlık bir indirim olması ve politika faizinin %24'ten %20'ye inmesi bekleniyor.*
    Bedava fare sadece fare kapanında olur, kimse TV kanalı açıp birsuru kira ödeyip küçük yatırımcı para kazansın diye ugrasmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyat gecelik repo % 22.25

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn.Omega0607 İsyat Repo bende %22.64 gözüküyor bir hata olabilir mi sizin oranda ?

Sayfa 226/992 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •