Sayfa 226/993 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili gözaltınan alınan şüphelilerden Özgür K. tutuklandı. Şüphelilerden Carmen Maria T'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Özgür K'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. İki suçlu ve bağımlının yaptığı bu rezillikte bile neden aklıma bazı komplo teorileri geliyor?

3. iskontolu un işi gümledi, ne olursa olsun yıkılmaz denilen kaleydi.

aynı gün ahalinin public yapma damarının kabarması da tesadüf..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    iskontolu un işi gümledi, ne olursa olsun yıkılmaz denilen kaleydi.

aynı gün ahalinin public yapma damarının kabarması da tesadüf..
    Bizansta 250 gram olan ekmek 3.5 tl den satılıyordu.Şimdi 210 gram ekmek 4 tl...Double zam ...Yakında 10 tl ye sandwich ekmeği alacağız. Tüm suçimamoğlu ve kılıştar...Ah şu kılıştar olmasa aya çift şeritli otoban yapacağktık

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bizansta 250 gram olan ekmek 3.5 tl den satılıyordu.Şimdi 210 gram ekmek 4 tl...Double zam ...Yakında 10 tl ye sandwich ekmeği alacağız. Tüm suçimamoğlu ve kılıştar...Ah şu kılıştar olmasa aya çift şeritli otoban yapacağktık
    Son sınır 210 gr. Turkiyedeki normal ekmek makineleri daha küçüğünü yapamıyormuş, dikkat ederseniz hep 210-220 gr. gibi rakamlarda dönüyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    patrona fırça kayamazsan, çaycıya sararsın...
    inşallah! bunlar iyi günlerimiz demeyiz.
    vaka-i boji de olanlar malum..
    vaka-i doggy sıkıntı...
    Memento mori

Buradaki pis gomünistler bilmez ama, Reyis büyük adam.

1940'dan daha küçük olanlar cigara sarmasını bilmezdi, şimdi herkes tütün uzmanı oldu.

Nargile çok meraklıları hariç neredeyse unutulmuştu, şimdi ise her yer nargile cafe.

Ahalimiz bilimden ilimden hic hoşlanmaz, şimdi ise ne kimyager cevahirler çıktı.

Tekirdağ ve Hatay hariç, imbikle sadece gülyağı damıtılıyor zannederken, bugün her evden etil alkol/anason kokusu gelmeye başladı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İki suçlu ve bağımlının yaptığı bu rezillikte bile neden aklıma bazı komplo teorileri geliyor?
    Aynen benim de...şu İBB den kovulan basın sözcüsü.....Botokslunun sık sık bahsettiği, ROK ve Nagehan'ın beleş tatil yaptığı otelden çıktı...bi de haber yapan muhabiri mi ne kurşunlamışlar...Bunlar kumpas mı kurdular gene ne yaptılar..

Ya da mesela Ersan Şen...her programda Küçük' ü bilmem neyin şeyine sokup çıkarıyor, hala her programa çıkarıyorlar...niye...1 değil, 2 değil, 3 değil...böylelikle milletin gazını mı alıyorlar...

Soylu seri halde sektiriyordu eskiden yanına aldı, Numan sektiriyordu yanına aldı, Feyzioğlu sektiriyordu yanına aldı, şimdi de Özdağ seri halde sektiriyor...acaba???

Hep güldük..faiz düşerse enflasyon mu düşermiş diye...belki de biz gülelim meşgul olalım diye bu Güldür Güldür komiklerini sürdüler sahaya...ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar belki de, amaçları zaten buydu, kriz çıkıp işsizlik patlayacağına seçim öncesi yüksek enflasyon yaratmak, milletin fiyat maaş reel değer duygularını karmakarışık yapıp hedef şaşırtmak...tam seçim öncesi en alt kesime yüksek zam verip oyları satın almaktı belki zaten amaç..

Bilmiyorum...ne olursa olsun kim gelirse gelsin bu ülkedeki %20 azınlık %80 i sömürmeye devam edecek, ben umudumu kaybettim, sahne aynı, oyuncular aynı, tiyatro farklı sadece..şaşı bak şaşır..

Sayfa 226/993 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •