Neysen ...bu gecelik bu kadar yeter ..mesaj yerine ulaşmıştır eminim ...dakika başı okuyorlar burayı
Neysen ...bu gecelik bu kadar yeter ..mesaj yerine ulaşmıştır eminim ...dakika başı okuyorlar burayı
Hayat hoş gerisi boş
Sevgili cefaks ,eline sağlık ...tam da benim gibi bir kedi babasının mekanını güzel kedilerinle renklendirdin ..ALLAH senden razı olsun
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=5935#post5935
Bizim kızı şimdilik mafyadan korumaya başardık![]()
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Çok uslu akıllıakranları gibin değil yani
adamın birinin dişi bir kedisi varmış ve mahallenin erkek kedileri bu kediyi sürekli şey ediyorlarmış. adam bunun farkında ve bu durumdan çok müzdaripmiş.ne denediyse erkek kedilerden kurtaramamış kedisini.birgün evine gelen bi arkadaşına sormuş "yahu bu benim kedi için ne yapabilirim" demiş.arkadaşı da "en iyisi sen bu kedinin üzerine benzin dök diğer kediler kokudan yanına yaklaşamaz" demiş.adam hemen uygulamaya koyulmuş bakmış işe yarıyor "oh be" demiş "sonunda kurtuldum.artık kedimi güvenle sokağa salabilirim".aradan bi kaç gün geçmiş kedisi eve normal vaktinde dönmemiş.adam kediyi aramaya koyulmuş yolda gördüğü bir çocuğa sormuş "yahu bizim kediyi gördün mü" demiş çocuk da "evet abi gördüm yokuşta benzini bitti de diğer kediler arkadan dayanıyor"
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri