Sevgiler ve bol şanslar hepinize![]()
Sevgiler ve bol şanslar hepinize![]()
Zafer bayramımız kutlu olsun
Selamlar
Gün bitmek üzere ama çok güzel değil mi?![]()
Gün içerisinde birçok yerde kutlama vardı.. Ama en şaşırdığım ve keyif aldığım bizim sitenin kutlaması oldu..
Site sakinlerinin neredeyse yarısı yabancı.. Ellerinde Türk bayrakları coşkuyla kutluyorlardı..
Fener alayına katilmalari, marşlara eslik etmeleri, havai fişek gösterisindeki çığlıkları
İnsanı dogdugu değil doyduğu yermiş mutlu eden..Bizden daha Türk olmuşlar.. Ben göçmen olsam bende gitmek istemem buradan
Türkiye sevilmez mi? Çok şanslıyız bu ülkede doğup büyüdüğümüz için.. Ve Laik bir ülke olduğumuz için..![]()
Uzun zaman oldu yazmayalı.. Nasılsınız?
Para piyasalari hakkındaki fikrim değişti.. Para kazanılır.. Amacınız buysa tabi
İnsanları mutlu eden şeyler hakkında genelleme yapmak istemiyorum. Herkes bir nedenle birseyler yapiyor![]()
Çok film izledim.. Dizi de devirdim.. Hangi birini yazsam bilemiyorum
Ama her film ve dizide öğrendiğim birseyler oldu![]()
Ve tabi Kuran okumalarım devam ediyor.. Nahl suresine geldim..
Keşke içimdekileri buraya aktarabilsem.. Hersey daha bir mantıklı gelmeye başladı.. Olan biten
Tefsir okumayıp direk Türkçe meal okuyayım dedim. Allah ile aramdaki tum aracilari cikarayim dedim.. Ve tabi daha hızlı ilerlerim dedim.. Çok daha yavaş gidiyorum. Çünkü her ayet muhteşem.. Beni kalbimden vuruyor..
Sarsılıyorum..
Gezmelerim tozmalarim tam gaz devam ediyor
Yeni insanlar taniyorum.. Göz teması kurduğum herkesle iletisimim oluyor mutlaka.. Affetmiyorum..
Özellikle çocuklar..![]()
Yer İmleri