Sayfa 227/1078 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Site güncel

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Teşekkür ederim... Elinize sağlık...

4.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Aslında şöyle İZFAŞ gibi bir hisse bulup 1 sene yatmayı isterdim
    Twitter Harun Kahraman var onun yazdıklarına bir göz atın Selim bey, adamın kulağı delik çoğu şeyden erkenden haberi oluyor,

Ben şimdiye kadar söylediği hiçbir hisseyi alıp-satmadım o ayrı konu, para yok
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim... Elinize sağlık...
    Rica ederim, eğer hisse nin kendi sayfasına at derseniz oraya da atabilirim, eğer başlıkta kalabalık olmasın derseniz yani.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Bilirim zat-ı muhteremi. DEVA da bir kere karşılaştık. kızdı bana aşağı 10 kademe bastı sonra yürüdük beraber Ben müsait bir yerde inince devam etti. Aslında kendi aşağıdan mal toplayıp daha sonra hikayesini anlatıyor twitter da sonra uçan kaçan oluyor. Takdir ediyorum kapasite var e hacimde var adamda, biliyor işi yani.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Heyecanlı bir filmden bahsediyor gibisiniz. Hisseyi satın aldınız. Daha ne istiyorsunuz hemen %10 -%20 mi yapacak. Bırakın adamın peşini. Adam da sizi taşısın. Valla yanlış anlamayın abilerim. Siz ticaret yapmayın bence. burada ilk öğrendiğim şey : Sabır
    Katılıyorum... Sabrederken de kazanmak daha güzeldir...

Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Sayin t/a artik grafik guncellemiyorsunuz. Kacirdigim birsey mi oldu acaba..

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tarayıcınızı yenileyip tekrar deneyin lütfen...

Hergün düzenli olarak güncelliyorum. Bazen gecikse de sonuçta güncelleniyor. Son günlerde pek gecikme olmadı...

Sayfa 227/1078 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •