Son itirazım şu konuda olacak
Alan satan ve takasa bakarken seçilen tarihler çok ama çok önemlidir, kendi hissemde bunu örnekleyebilirim seçtiğiniz tarih aralıklarına göre farklı düşüncelere sahip olursunuz, o yüzden benden aylık yada 3 aylık alan satan istendiğinde mutlaka tarih veremelerini rica ediyorum yanlış tarih seçip vebal almak istemem, bu konuya bu kadar takmış olmamın sebebi bu hafta olan bazı şeyleri hala anlamlandıramadım içim rahat değil, ilk defa bu hafta ne yaptıklarını tam çözemiyorum![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sevgili lutfu001
Sen rakamlara bakmaktan böyle söylüyorsun. Bir kitapta okumuştum. eski meşhur bir spekülatörün (Kitap yazdığına göre demek ki yemiş paraları ) . Diyor ki; Siz sadece hisseyi alın. O hisse zamanı gelince gider.
Bu arada finans taki 150 benimçaktırmayın
Selim bey o spek hala kıyma makinesine et arıyor demek ki, hisseyi almanında beklemeninde bir maliyeti var sonuçta bunları iyi hesap etmek lazım, örneğin geçen yıl 1.00 aldığım hissenin bana Türkiye şartlarında maliyeti 1 yıl sonra yaklaşık 1.1 dir %10 enflasyon baz alırsak, aynı dönemki endeks fiyatını baz alırsak 1.35 olması lazım kabaca, yoksa bizim hisse 1.01 iken yeşil gözüken banka hesabı aldatıcı bence..![]()
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Ben penguen gitmez manasında yazmadım, kitabı yazan spek için demiştim, bize siz kağıdı alın bekleyin diyorya, ona bir grafik koyarım hatta en az 100 tane koyarım 10 yılda para nasıl eritilirmiş görür ebesini)
Zaten kitap yazan spek, eğitim satan borsa uzmanı... kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
PENGD bu haftasonu mal dağıtımına başlanacak
Üstad!!
KOOOŞ. KOOOŞ
Don Kişot Abi şimdi lutfu001 e "takas nasıl okunur" diye bir kitap yazdıracak..Üstad kooooş
Yer İmleri