Sayfa 228/1023 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Bugün en düşük 6.54 gördü.
    Doğrudur, ben seans içinde izleyemedim faruko.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sn ressam sanırım 4.77 den almıştı doları. Bu maliyet evet şu an için yüksek.
    Dövizdeki risk yerine yüzde 18.50 den mevduata koyarım kafam rahat olur diye düşünüyor sanırım ve çok da haksız sayılmaz.
    Yanlışım varsa düzeltin.
    Dövizin bir yıl sonra 6 lira olması gerekiyor sanırım mevduat getirisinden avantajlı olması için.
    Benim dolarda kalmamın tek nedeni ülkeye hiç güvenmiyor oluşum.
    Bir bakmışız çat diye bir gecede develüasyon olmuş hem de böyle yedire yedire değil, pata küte.
    Bu ülkede ya vurkaç yapacaksın parayı bulmak için ya da korumak için dolar alacaksın.
    Başka yolu yok gibi.
    4,80 den usd alıp 4,5 ile 366 gün bağlama durumunda.. 19 ile bağlanmış tl ye göre..

5,41 sn ahmet buğra. bu da senede %12,7 gibi bir artış demek dolarda..

fazlasıyla mümkün değil mi.

3. AB Google a 4.3 milyar euro ceza kesmiş. Bu abd ab didişmesi kime yarar. Bize bir fayda çıkar mı?

4. Dolarda yükselecek başlığında düşecek fikirleri dillendiriliyor. Tekrar 4.60 lara gelsin böbrek satışları tavan yapar. Enflasyon yeni başlıyor, bütçe açıkları ortada, iflas söylentileri kol geziyor, üretim yok tüketim devam nereye nasıl düşüyor bu dolar. Ekonomi dışında farklı şeyler var dense olabilir ama kimse sizin paranızı karşılıksız değerli hale getirmez.

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    yani normal karını saymazsak doğru. Eskiden avmlerde olmak zorunda değillerdi aslında ama şimdi avmlerden başka yerde iş yapamıyorlar ve fahiş kira giderleri oluyor.
    Normalde elektronik parekende malları endekste işlem gören Arena gibi elektronik ithalatçılarından %10-15 karlarla alınabiliyor fakat Teknosa gibi sermaye gücün varsa karlılık %40ları buluyor. %40 + kur farkı karını düşünürsen almaya değecek bir risk fakat dediğim gibi türkiyede bunun stok yönetimini yapacak zekada aynı zamanda özverili yöneticilerin olması lazım.
    Bana sorarsan bu yüksek giderlerle ben almam çünkü enternasyonel değilsin.
    Rakip firmaların arasında uluslararası çalışanlar var. Türkiye+avrupa çalışabildiği için stok eritmeleri paylaştırmaları kolay olur. Teknosayı alırsan her yanlışın elinde patlar.
    Arti internet alisverisleri cok yayginlasti, cep telonu satisi taksitten dolayi yok gibi.

Turkiyede 1 hadi 2 firma kalir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Dolarda yükselecek başlığında düşecek fikirleri dillendiriliyor. Tekrar 4.60 lara gelsin böbrek satışları tavan yapar. Enflasyon yeni başlıyor, bütçe açıkları ortada, iflas söylentileri kol geziyor, üretim yok tüketim devam nereye nasıl düşüyor bu dolar. Ekonomi dışında farklı şeyler var dense olabilir ama kimse sizin paranızı karşılıksız değerli hale getirmez.
    Ne güzel özetlemişsiniz

Tabi dilek kutusuna döndü doların yükselişi engellenemez başlığı
    Çok insan çok komik duruma düşüp yaladı söylediklerini
    Üstelik 3 yıldır bu hep böyle..

yine yalatacak, az daha izleyelim komik insanları

7. Haydi rüzgargülü kopta gel...
    son düzlüğe bak
    4,45 neden olmasın...

/////imzamın başlangıcı////////

Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
    ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...

bye bye troll

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb

///////imzamın sonu/////////////
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8. tl'cilere müjde:

papaz sünnet olup müslüman olmayı kabul etmiş, bizimkiler de azat etmeye karar vermişler.

yarın dolar 4'e falan iner. hadi gene iyisiniz köftehorlar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 228/1023 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •