Sayfa 229/999 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    O yaşa kadar neden birikim yapamamış, ev sahibi olamamış ? Amerikayı cok seviyorum. Bilincsiz hareket edenleri gün geliyo en sonunda cezalandırıyor...Bilincli hareket edenleri mukafatlandırıyor...Bunu yaptıkları için de dünyada rakipleri yok.
    Bak
    Bana bak ağzından çıkanı kulağın duyoyormu senin?
    Biz başlıkta liboş/içiboş söylemler olmasın diyoruz sen daha ileri gidip "VAHŞİ KAPİTALİZMİ" savunuyosun....
    Sonra benim gibi sosyalist den susmasını bekliyorsunuz
    Olmaz bu imkansız...
    Sana/size burda "VAHŞİ KAPİTALİZMİ" savundurtmam
    Bu tartışmanın uzayıp gitmesini istemiyorsan hemen o gönderini önce sil sonra o gönderin için kamuoyundan ÖZÜR DİLE
    5-10 dk bunun için yeterli bir süre bence....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. YOLDAŞLARIM
    Sorarım size;Alta kalanın canı çıksın sistemi olan VAHŞİ KAPİTALİZM in bu başlıkta filizlenmesine/boy vermesine izin mi vereceğiz?
    Sonra nasıl bakarız vergileri ile okuduğumuz garibanların/ezilenlerin yüzüne?
    Gelin hep beraber tavrımızı koyalım LİBOŞ/İÇİBOŞ söylemlere...

saygılar/başarılar

3. Ayrıca mt kredilerde biraz canlanma olduğunu başvuruların arttığını da söyledi bende bugün bankayı baya kalabalık gördüm bu detayı da paylaşmak istedim

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ayrıca mt kredilerde biraz canlanma olduğunu başvuruların arttığını da söyledi bende bugün bankayı baya kalabalık gördüm bu detayı da paylaşmak istedim
    Perşembe ve Cuma günü, (31.1.2019-1.2.2019) likidite açığında ani bir artış oldu. Yaklaşık 12 milyar TL kadar. Merkez bankası da bu artışı karşıladı. Bankaların bu talebini nispi olarak yüksek faiz ile karşıladığı için piyasanın gözüne şu aralar batmıyor.
    Ama bu tür fonlamaların maliyeti düşürülürse bu göze batacak.

Haziran ayında merkez bankası önemli bir sınav verecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet çok doğru. Gerçekleşen enflasyonu son 1 yıldaki mevduat faizinin kurtarması mümkün değil. Zira %18.50'li oranlar Mayıs-Haziran ayından itibaren verilmeye başlanmıştı. 2-3 ay içinde burada bir dengelenme olabilir.

Ama yine de reel faiz almak sanırım mümkün olmayacak. Bu da ileride dövize tekrar baskı yapabilir. Reel faiz vermemek bir devlet politikası. Bu politika uğruna çok büyük zaralar görmeye razı oluyorlar.
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    YOLDAŞLARIM
    Sorarım size;Alta kalanın canı çıksın sistemi olan VAHŞİ KAPİTALİZM in bu başlıkta filizlenmesine/boy vermesine izin mi vereceğiz?
    Sonra nasıl bakarız vergileri ile okuduğumuz garibanların/ezilenlerin yüzüne?
    Gelin hep beraber tavrımızı koyalım LİBOŞ/İÇİBOŞ söylemlere...

saygılar/başarılar
    İstersen ayrı bir topik aç, orada senin gibi düşünen yoldaşlarınla fikir telakkisinde bulunursun. Bu arada benim hiçbir sosyalist arkadaşımda öyle finansal konulara pek ilgisi yoktur. Parası varsa en fazla arsa ev alır. Sen de bir kalitalist gibi aktifsin forumda, şaşırtıcı geliyor...

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Küfür/hakaret/kötü söz etmediğiniz sürece kişisel sataşmalar umrumda bile olmaz
    Çünkü ben "DAVA ADAMIYIM"
    Davamda bu bedeni/bu nefsi ön plana çıkarmam söz konusu olamaz...
    Aynı şekilde kimseye de kişisel sataşmada bulunmam
    Olayı kişiselleştirmem,benim mücadelem sistemlerledir....

saygılar/başarılar

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Küfür/hakaret/kötü söz etmediğiniz sürece kişisel sataşmalar umrumda bile olmaz
    Çünkü ben "DAVA ADAMIYIM"
    Davamda bu bedeni/bu nefsi ön plana çıkarmam söz konusu olamaz...
    Aynı şekilde kimseye de kişisel sataşmada bulunmam
    Olayı kişiselleştirmem,benim mücadelem sistemlerledir....

saygılar/başarılar
    Dava düşse de kurtulsak. Zaman aşımı vs.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bu saatte zor be hacı..

syg,
    Aynen.. anlayana

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 229/999 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz