Sayfa 229/1003 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop XLII

1. Yerli özel mevduat bankaları geçen hafta özkaynaklarını kabaca 25 milyar TL artırmış artırmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Dax dipsiz kuyu gibi

Taşınan Açıklar da artış var, THYAO İSCTR HALKB YKBNK PETKM de dün pozisyonları karlı kapatma fırsatı vardı ama kirasını ödeyerek bugüne taşımışlar, demek piyasa çöküş bekliyor! tahta yapıcıların bu kadar açıkcıyı yakalarlarsa da affetmeyeceklerini biliyoruz!

4. Bu nasıl cümle yahu... Madem herşey ellerinde bizi de donu indirip tövbe tövbe...
    Sen birşey yapma evde kal..
     Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Ne yapabilicez hocam? sokağa çıksan polis kafana sıkar bunlar terörist deyip. asker, polis, medya her şey adamın elinin altındayken "yok bırakmıyorum" derse ne yapabileceksin mesela?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kamu mevduat bankaları da özkaynaklarını artırmış ama daha cılız gibi.

6. Yabancı çok banka var, onlar da artırmış

7. Hacim geride kaldığı için 17.00-18.00 barına kalıcak hareket.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Ne yapabilicez hocam? sokağa çıksan polis kafana sıkar bunlar terörist deyip. asker, polis, medya her şey adamın elinin altındayken "yok bırakmıyorum" derse ne yapabileceksin mesela?
    İstanbul'da, Ankara'da nasıl s.ktir olup gittiler ülkeden de gidecekler...Tabi ülke nasıl kendine gelecek orası meçhul..Bu dış borçla, mültecilerle biz ne yapacağız orası sıkıntı

Sayfa 229/1003 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •