Sayfa 229/1011 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum bugünde dünün hareketlerine benzer hareket var.... yükseliş mi beklentiniz
    Dayucuğum işc kudurdu, durduramıyoruz yabcak bişii yok akacak kan damarda durmaz, ceton manyağı yabtım banamısın demedi, bi el at omuzlayalım
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum işc kudurdu, durduramıyoruz yabcak bişii yok akacak kan damarda durmaz, ceton manyağı yabtım banamısın demedi, bi el at omuzlayalım
    Ben orucumu bozdum, bir destek attım Hadi iyisiniz...

3. long

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ben orucumu bozdum, bir destek attım Hadi iyisiniz...
    Hızır gibi yetiştin caho, herif 10 kaplan gücünde
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by anonimm Yazıyı Oku
    long

pas ......
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. 5790 dan şortladım, 575 e gelse bari de kara geçsek. Yoksa böyle 2 ileri 1 geri yapınca kazancımız hep komisyona gidiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    pas ......
    Metin hocam hep aklımda bir türlü yazamadım.
    Burada uzun yıllardır yazan çok sayıda insan var. Burası herkesin rolünün olduğu büyük bir stüdyo gibi gelir hep bana.
    Sizde buranın en önemli figürlerinden birisiniz. Konuyla alakalı alakasız, teknikden bağımsız eğer bir ödül verilse yardımcı oyuncu kategorisinde benim oscar ödülüm sizedir her zaman.
    İyi ki varsınız.

8. Benjo 10 u geçti artık 25-26 ya yol alır mı ne dersiniz iki yıldır müthiş baskı altındaydı. En ucuz bana göre benjo. İki buçuk aya kalmaz bişeyler olacak hadi bakalım.

Sayfa 229/1011 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •