Sayfa 229/353 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 2824 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop LXV

1. demenize göre formdan anladığım şu ; çoğu kağıtlar dip sürecini bitirdi ve yolculuk başladı..
    THYAO ya da başka bir kağıt yani taban sürecini tamamlamamış endexte ağırlığı olanlardan ..
    bunlar bağımsız değillerki..bunlar göstergedir..sanmayınki bunlar düşerken endex yukarı trend başlatacak..
    testere yapabilir ama..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. benim beklentim şu; chp tarafından yurt genelinde eylemler başlatılması..şimdi piyasa bunu gözardı etmiş gözüküyor..
    olayların nerelere evrildiğini görecez..sen Türkiyenin yarıdan fazlasının ağzını kapatamazsın

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    demenize göre formdan anladığım şu ; çoğu kağıtlar dip sürecini bitirdi ve yolculuk başladı..
    THYAO ya da başka bir kağıt yani taban sürecini tamamlamamış endexte ağırlığı olanlardan ..
    bunlar bağımsız değillerki..bunlar göstergedir..sanmayınki bunlar düşerken endex yukarı trend başlatacak..
    testere yapabilir ama..
    2023 Eylül Ekime kadar THYAO nun gittiğinin yarısı kadar bile gitmiş mi mesela ASELS.oysa ki o tarihlerde piyasanın çoğuna göre THYAO yerine ASELS taşımak delilikti. Bazen trend oluşur oluşan bu trende bazen hisseler özel durumları yüzünden ayak uyduramaz. Bunlar hep olur. THYAO gitmeden endeks gidemez tezi bence yanlış.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. ekrana çıkartmışlar bir kukla ekonomisti..efendim bundan sonra siyasi çalkantı olmazsa endex yukarı ..
    ulen hırt..bundan sonrası mı kaldı..şuan seçim olsa ezici çoğunlukla seçimi alacak adamı içeri attılar..ve buna destek verecek olanların düşüncesini..

5. endeks ağırlğı ilk 10

BIMAS.E
    THYAO.E
    ASELS.E
    AKBNK.E
    TUPRS.E
    TCELL.E
    YKBNK.E
    ISCTR.E
    SAHOL.E
    KCHOL.E

6. İmamoğlu çıksın, tutuklamalar son bulsun ve erken seçim olsun ben de borsaya girerim..aksi halde 1 lot almayacam..
    ama bunar olmadan ne yerli ne de yabancı sisteme güvenmeyecek..kimse kafasını kuma sokmasın..
    GÜVEN YOKSA BORSA YOK..KAPATSINLAR BORSAYI

7. bana ekonomiden faizden kardan zarardan bahsetmeyin..gerek yok..şuan tek derdimiz var..GÜVENSİZLİK..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bana ekonomiden faizden kardan zarardan bahsetmeyin..gerek yok..şuan tek derdimiz var..GÜVENSİZLİK..
    Boş demiş ya para kaybederim Güven kaybetmem diye.

Bizde toptan bir batış var güven yerlerde parada kaybetmişiz.Onlara göre 60 bana göre 150 milyar dolar birde geçmişte çakamadığım Kefen paramız var MERKEZİN oda yok şimdilerde.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 229/353 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •